-
Re: Wymiana z Arietansss!! PRZESTRZEGAM I NIEPOLECAM
A czy7 ja go wydalem:|. Mial jedego weza i go sprzedal z pelna dokumentacja o urodzeniu i o wyjadowieniu. Jest to hybryda dokaldnie nie wiem jak z tymi wezami bywa ale tak powiedziala osoba ktora to kiedys hodowala.
Nigdy nie oskarzalem innych osob z twojego miasta niz wiadomego nam OSZUSTA!!
-
Terrarystka wydawała mi się zawsze kulturalnym hobby a tutaj się ujawniają jej czarne strony. Według mnie główny zainteresowany troche mało się udziela. "Zdjęcie" skanerem jest do kitu. Koli ma screena z archiwum więc chyba wiadomo kto tu ma racje.
Strach się teraz zrobił kupować coś na forum (chyba że odbieramy osobiście)
-
koli pisał będe dopuki tkos mnie bedzie beształ, byłem gangsterem, klałnem a teraz jestem debilem. Mylisz debilizm z szyderstwem i zastanów sie czy ty nim nie jestes.Wiem o co Ci chodzi i z miłą chęcią bym juz przestał pisac w tym poscie ale pewnei zaraz ktoś mnie zeszta.
-
Jak przestaniesz wypisywac glupoty to nikt sie do ciebie nie doczepi.
-
Arietansss ty sobie lepiej podetnij zyly to sobie oszczedzisz cierpienia uwierz mi!!!!!
-
Jaka nera... Ty człowieku jestes naprawde psycholem... tniesz sie noze w klate wpychac bedziesz... ja wale.... nic wiec dziwnego zedopusciłes sie tylu przekretów.. nie chce Cie straszyc ale co Twoje noze do policyjnych kabur?!:P chyba nie obmysliłes jednego wariantu.. a tak szczerze to psycholu leiej naprawdfe zamknij twarz...... bo krecisz krecisz i co post naprawde coraz bardziej sie pograzasz.... ja na Twoim miejscy zamknąłbymsie w terrarium z tymi zwierzetami co masz wiadomo z jakich tranzakcji.... i na pewno wiele łagodniej one sie z Toba polica niz organy władzy i my... bo ciekawy jestem czy masz dokumentacje na wszystkie?! wiesz zaa posiadanie jednego nielegalnie grozi od 1-5 lat kicia. A wiec AMEN CI synu.... DO ZOBACZENIA, tyle Ci tylko powiem.... CIao....
-
Ojej,aleś sztywny. Chyba molgbys zarabiac jako manekin
Spoko,dodaj luzu...
-
Witam, wszystkich. Jak dla mnie dowody są oczywiste Arietansss to oszust, nie przedstawił żadnego niespreparowanego dowodu i jest skończony. Ktoś już napisał, że ludzie którzy się za nim wstawili też na tym ucierpią, ja z nimi też żadnych interesów nie będę robił i chyba także z całym mielcem tak na wszelki wypadek (zmiana nick'ów). Tak na marginesie nie polecam żadnych interesów na forum, one jest do informowania ludzi takich jak ja (początkujący) i wymiany informacji. Allegro to miejsce gdzie powinno robić się wszelkie interesy w sieci, nie żeby to jakoś super było. Sam tam zostałem oszukany na 900 zł (kupiłem TV i nawet go odebrałem osobiście ale grał tylko 1h), ale aukcja na Allegro to umowa w świetle prawa, można iść na policję (nic nie działa na rodziców delikwenta lepiej niż wizyta panów w niebieskim nawet jeżeli nic nie wskurają), później zgłosić ten fakt obsłudze allegro, gość dostaje upomnienie (3 takie i wylatuje) można też zgłosić do sądu niestety procedura jest do kitu i pewnie nikt się nie zdecyduje jeżeli nawet umie wypełnić te papiery. Co do bicia i tych innych rzeczy jakie można zrobić scyzorykiem to też do kitu bo nawet jak gościa się dopadnie to przerąbane ma właśnie ten co pobił, a jak jest ich paru to pod calkiem niezły paragraf to podpada (rozbój z pobiciem ew. jeszcze z użyciem niebezpiecznych narzędzi). Wulgaryzmy też niestety nie świadczą dobrze o ludziach którzy to wypisują (manti), a jeżeli faktycznie są strużmi prawa to jeszcze psują opinię o naszej policji. Dalsze kontynuowanie tematu jest chyba bezcelowe.
-
No w koncu ktos (Astinus) madrze napisal.
-
ja sie z nim zamienialem vagans L9 na kedziora samice L10 i nieprzyszla to walony oszust i nie radze robic z nim interesow
Uprawnienia umieszczania postów