-
Re: NIE KUPUJCIE OD CRISTALA !!!
"no oki moze zle postapil ale chyba lepiej przy takiej bardzo atrakcyjnej ofercie zeby ktos kupil osobiscie i ewentualnie polecil cie no bo jakby nie patrzec podejrzane troszke sie wydaje, logujesz sie na terrarium.com i nagle wystawiasz hurtowo kilka kokonow :/ nie rozumiem dlaczego sie od razu sie na niego wkurzasz skoro nikt nie chce byc oszukany?? ja jestem takze zainteresowany miedzy innymi hurtem chromek ale wole poczekac az ktos cie poleci (najwyzej strace dobra okazje) bo widze z postow ze ktos chce odebrac osobiscie wiec zobaczymy...."
i sami zobaczcie jacy tam sa wszyscy naiwni :/ widza ze tanio to rzucaja sie wogole nic nie podejrzewajac, chromki po 25 zlotych sprzedaje a normalnie ok. 40 zlotych moglby chciec to ciekawe dlaczego tak tanio??? zanim walek wyjdzie kilka naiwniakow zdarzy wplacic kase na konto a kiedy ja napisalem zeby zachowac troszke ostroznosci przy takich "okazjach" to oczywiscie post przeszedl bez echa, moze to jest chamskie i wogole ale ja podchodze do kazdego jak do potencjalnego oszusta, szanuje po prostu swoje pieniadze i sprawdzam zawsze pytajac sie kogos o danego sprzedawce a jak cena jest w "super promocji" to nawet jej nie czytam (chyba ze odbior osobisty albo sprzedawca na bank zaufany)
Uprawnienia umieszczania postów