Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Giełdy w Polsce

tobio
    Guest

Giełdy w Polsce

Kiedy i gdzie są organiozowane giełdy terrarystyczne w Polsce na który można zakupić modliszki ? Wiem że raz w tygodniu jest giełda w Łodzi ale konkretnie w jaki dzień i gdzie ? Proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Dawidptasznik
    Guest

Re: Giełdy w Polsce

Zapraszam na nastepna 7 już giełde w MDK w Świetochłowicach na
    ul.Harcerskiej 1 w Sobota 4.06.2005. Zaczyna sie o godz. 10.00 kończy sie o godz 16.00!!!
    Modliszki napewno bede !!!!
    POZDRO

tobio
    Guest

Trochę to daleko od województwa zachodniopomorskiego, ale zobaczymy

inneczasy
    Guest

Cześć! Giełda w Łodzi jest w czwartki na ul Równej wstep mają tylko osoby prowadzące działalność gospodarczą związaną ze zwierzętami - to giełda dla hurtoników, ale da się na nią wkręcić , w niedziele masz giełdę zoologiczną na Starcie na ul.Świętej Teresy. Tu może wejść każdy, ale z terrarystyką ma to niewiele wspólnego, są 2 stoiska na których widywałem terraryjne zwierzaki, jedni kolesie z jaszczurkami, wezami, skorpami i owadami - ceny mają takie, że tydzień chodziłem jak w transie kolesie od pająków podobnie. Jednym słowem startu na zakupy nie polecam Za 30cm lega koleś krzyczał 260 zl , pajęczarze za t.blodni L1 (której nie mieli - można było kupić na zamówienie ) L1=110 zł Pomyśl nad Świetochłowicami.

Uprawnienia umieszczania postów