Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Arietansss ---- kto do niego jedzie ??? na wakcje

Mieszany widok

SID7426170
    Guest

Re: Arietansss ---- kto do niego jedzie ??? na wakcje

piszesz jakieś głupoty a potem sie tłumaczysz co miałęs na mysli. Lepiej sie zastanó nad sobą i pomysl na swoim zrozumieniem tekstu.

Tomek_Nie
    Guest

ej koli prosze mnie tu nieobrazac !! nic niemialem do cieibe ale bez przesady czowieku ! i jeszcze raz pisze prosze mnie nieobrazac na forum ! niepozwole sobie na takie twoje zachowanie przeciwko mojej osobie . szanuje swoja osobe i zaden z was niebedzie mnie obrazał . rozumiesz . jak bedziesz mial jeszcze jakies zarzuty i obrazy przeciwko mnie to widze ze jak juz przyjedziecie do tego mielca to bedziemy musieli ,,porozmawiac" bo nikt niebedzie mnie obrazal i wjezdzal na moje ambicje ! i ci nawet zastepy terrarystow niepomoga bo nieznasz mnie !!!! i uwazaj sobie naprawde bo moje nerwy tez maja pewne granice i jak jeszcze raz ktos mnie z was obrazi to sie zgadam z arietansem kilka szybkich telefonow i niebaczac na to ze na forum bede skonczony jako czlowiek godny zaufania i jak przyjedziecie to popamietacie mielec bo juz zaczyna mnie wkurzac twoje zachowanie .NIKT NIEBEDZIE MNIE OBRAZAL NIEZNAJAC MOJEJ OSOBY !

SID7426170
    Guest

ej tomek to było do mnie :P

Crusher
    Guest

No i Tomek się obraził ((

koli
    Guest

SID7426170 - 06-05-05 14:05
    koli - 07-05-05 09:02
    SpN - 07-05-05 09:47
    koli - 07-05-05 10:04

Przeczytaj sobei te posty ... pokolei od gory to moze zrozumiesz o co chodzilo!.

UWAZAC: CIEMNOTA I OSZUSTWO SIE SZERZY!!!!!!!!!!!!!!!

koli
    Guest

A co do ciebie Tomek_Nie ... nie pisz (glupot badz wogole) to nie bedziesz obrazany. Najlepsze wyjscie... ten temat ciebie nie dotyczy wiec lepiej sie usun w kat.

Tomek_Nie
    Guest

koli ten temat mnie jak najbardziej dotyczy to ze obrazales mojego ziomka i zaczales cala to ,,wojne" bo wyslales mu martwa metalice ktora byla zle zapakowana gdyz przygniotles ja zabardzo papierami ,wrecz zgniotles ,nagi pajaka !! osobiscie otwieralem ta twoja zasrana paczke ! i jakbys to mi wyslal tak zapakowanego pajaka ktory mial normalnie czlowieku ODNOZA POLAMANe !!!! gdyz go zgniotles ~!!!! przy pakowaniu !!!! i jak juz zaczolem jakbym dostal tak zapakowanego ,delikatnego pajaka !! to bym zadal zwrotow pieniedzy i chlopie wywolales taka ,,wojne " ze mnie to juz konkretnie zdenerwowalo a to ty zpierpzyles sprawe bo to doszedl twoj pajak pognieciony ! i jakby arietans ci wyslal paczke z tym czym mial ci wyslac bylby poprostu oszukany ! a to ze ty sobie wyslales paczke z pogniecionym pajakiem i niedostales nic w zamian to ci sie nalezy hodowco od siedmiu bolesci ! naucz sie pakowac najpierw bezpiecznie ,, drobne " gatunki a potem miej skargi .i wiedz ze jak mi tu przyjedziesz do mielca to bede pierwsza osoba ktora przyjdzie zainformowana telefonicznie o waszym przyjsciu przez bartka i pierwsza osoba ktora wlozy Ci w dupe ta metalice a wiedz ze to zrobie ! a twoi skini hehe to beda musieli mi polamac nogi bo dotad bede was pral po tych niewyparzonych pyskach dopoki moje nogi beda cale ! rozumiesz czlowieku ? . I

I JESZCZE PROSBA DO ADMINISTRATOROW PRZOSZE O ZAMKNIECIE TEGO WATKU I TEMU PODOBNYM O TRESCI NA ARIETANSSSA .TYM WATKOM PRZESZLYM I PRZYSZLYM KTORE MOGA NASTAPIC .

a skini i nieskini koli i nie koli skontaktujemy si telofonicznie i darujcie sobie te dziecinne posty bo tym nic niewskuracie

do zobaczenia w mielcu bo mnie juz tu szlak trafia

NIKT NIEBEDZIE MNIE OBRAZAL ! a szegulnie jakis cycek !

Tomek_Nie
    Guest

a tu macie moj adres : ul. Pisarka 25 /56 39-300 Mielec bo koli ty w pierwszej kolejnosci bedziesz mi pod drzwiami stal i przepraszal !!!! za urazenie mojej osoby

koli
    Guest

pajaki zawsze tak pakuje!! i jakos zawsze dochodza cale (ZAWSZE!!!!). to co mowisz to jedno zaprzecza 2. najpierw piszesz ze rzekomo wyslalem zdechlego pajaka. a potem piszesz ze zdechl bo go tak zabezpieczylem ( :| ) ze niby sie zgiotl. a co do rozpoczecia tej wojny (czy jak to inaczej ujales) to ja nic nie zaczalem. po prostu napisalem posta ze zostalem oszukany przez arientasssa.

murinus
    Guest

wiecie co to juz nie jest normalna dyskusja koniec bo wszyscy skacza se do gardel jak psy nie obrazajac nikogo

Uprawnienia umieszczania postów