koli ten temat mnie jak najbardziej dotyczy to ze obrazales mojego ziomka i zaczales cala to ,,wojne" bo wyslales mu martwa metalice ktora byla zle zapakowana gdyz przygniotles ja zabardzo papierami ,wrecz zgniotles ,nagi pajaka !! osobiscie otwieralem ta twoja zasrana paczke ! i jakbys to mi wyslal tak zapakowanego pajaka ktory mial normalnie czlowieku ODNOZA POLAMANe !!!! gdyz go zgniotles ~!!!! przy pakowaniu !!!! i jak juz zaczolem jakbym dostal tak zapakowanego ,delikatnego pajaka !! to bym zadal zwrotow pieniedzy i chlopie wywolales taka ,,wojne " ze mnie to juz konkretnie zdenerwowalo a to ty zpierpzyles sprawe bo to doszedl twoj pajak pognieciony ! i jakby arietans ci wyslal paczke z tym czym mial ci wyslac bylby poprostu oszukany ! a to ze ty sobie wyslales paczke z pogniecionym pajakiem i niedostales nic w zamian to ci sie nalezy hodowco od siedmiu bolesci ! naucz sie pakowac najpierw bezpiecznie ,, drobne " gatunki a potem miej skargi .i wiedz ze jak mi tu przyjedziesz do mielca to bede pierwsza osoba ktora przyjdzie zainformowana telefonicznie o waszym przyjsciu przez bartka i pierwsza osoba ktora wlozy Ci w dupe ta metalice a wiedz ze to zrobie ! a twoi skini hehe to beda musieli mi polamac nogi bo dotad bede was pral po tych niewyparzonych pyskach dopoki moje nogi beda cale ! rozumiesz czlowieku ? . I

I JESZCZE PROSBA DO ADMINISTRATOROW PRZOSZE O ZAMKNIECIE TEGO WATKU I TEMU PODOBNYM O TRESCI NA ARIETANSSSA .TYM WATKOM PRZESZLYM I PRZYSZLYM KTORE MOGA NASTAPIC .

a skini i nieskini koli i nie koli skontaktujemy si telofonicznie i darujcie sobie te dziecinne posty bo tym nic niewskuracie

do zobaczenia w mielcu bo mnie juz tu szlak trafia

NIKT NIEBEDZIE MNIE OBRAZAL ! a szegulnie jakis cycek !