-
ŁYSEK!!!
Do Łyska: Wez sie ze mna skontaktuj i powiedz co z moim zamówieniem. Troszke dlugo ci sie schodzi...
Sorka ze przez forum to pisze ale pan Łysek jest raczej nieosiagalny w inny sposób a od trzech tygodni slysze ze mi terra wysyla i do tej pory nic...
-
Re: ŁYSEK!!!
Ja wpłaciłem pieniadze stosunkowo niedawno ale od tego czasu jest 0 kontaktu :/
na gg raz ktos odpowiedzial ale ktos inny
na e-mail 0 odpowiedzi
telefon wylaczony
wiec obawiam sie ze bedzie podobnie jak w przypadku kolegi który założył temat:/
-
Sluchajcie moi drodzy nie siedze przy kompie caly czas wiec bez przesady
Wasze terraria juz sa gotowe i jutro jak wszystko pojdzie po mojej mysli nastapi wysylka priorytetami do waszych miast... A swoja droga mowilem ze wszystko trwa to zaleznie od tego kto keidy wplaca kase.
Jak np. Marian zamowil 6terrari i wplacil kase to wiadomym jest ze najpierw koncze jego terra a pozniej sie zabieram za wasze...
Proponuje kontaktowac sie ze mna zawsze po 21:00 bo wtedy mozna mnie zlapac..
Jak macie jeszcze jakies pytania to zapraszam wieczorem na GG
Juzef a swoja droga nie wiem po co zakladales nowey topic jak ponizej jest tez o mnie i jako jedyny sie skarzyles :P
pozdrawiam i do uslyszenia
-
Niestety niemozna cie zlapac ani o 11:00 rano ani o 15:00 ani o 21:00 ani nawet o 0:00
dziś sprubuje jeszcze raz ale myśle że jak masz czas pisać na forum to zdążyłbyś odpowiedziec na gg/mail.
-
po to ze dokladnie 10.04 (niedziela) uslyszalem od ciebie ze moje terra jest gotowe i w srode je wyslesz. wiec jezeli niby bylo gotowe to dziwie sie ze go nie wyslales. ani w srode ani nawet teraz.
-
To jeszcze możesz tu napisać czy wysłałeś dziś to terra tak jak mówiłeś?
bo inaczej niż przez forum nie moge sie z toba skontaktować
-
No panie lysek. moze po prostu napiszesz ze wałki robisz. zamiast ciagle to samo "jutro wysylam". ale i tak sadze ze nic nie napiszesz...
-
Juzef wiesz co teraz ci powiem szczerze... Zrobilem to terra i mialem je wysylac ale jak postawiles posta takiego o mnie i zaczales jezdzic po forum na mnie to sie niezle wkurzylsimy i Daria doradzila mi aby oddac ci kase i miec spokuj!
A co do walkow to tylko z siebie robisz blazna... dlaczego nie napisales ze wplaciles 10pln!? Jak bylem w szpitalu pisal moj znajomy z taba a nie ja i ty pisales ze sie dogadalismy itd ale napisales ze nie bedziesz wpolacal reszty kasy przed otrzymaniem terra
A wiec jak wplacasz zaliczke to jasne jest ze jest to zaliczka ale zamoiwienie traktowane jest poza kolejnoscia Pierwszenstwa maja zamowienia z gory oplacone i dlatego Marian667 pierwszy otrzymal terraria (6szt) za kwote ponad 250pln i jakos nie zrobilem wala na ta kwote...
A na 10pln mialbym robic walek!? Chyba jestes niepowazny, gdybym mial robic na kims walki to uwierz mi ze nie brudzil sobie w reputacji dla Twoich 10pln... smieszne..
Dlatego zdecydowalismy odeslac Tobie Twoje pieniadze i nie uzerac sie wiecej... dlaczego!? Otoz dlatego ze pewnie gdybys dostal terra to bys zaraz zaczal narzekac ze np. scianka ma 5polek a nie 6 albo ze kolor jest za ciemny (choc tego nie ustalalismy). Powinienem rowniez o Tobie napisac nowy topic "Jak to Juzef probowal zrobic ze mnie oszusta - 10pln
- niezle co
10pln juz od dobrych paru godzin masz na swoim koncie...
Nie bede Cie nikomu polecal i nie polecal... po prostu uznaje ze jestes osoba z ktora nie m oglem dojsc do porozumienia i ktora za szybko wysowa wnioski...
Na tym koniec tego tematu...
Prosze jakiegos moderatora o zamkniecie posta, a Ty juzef jak cos chcesz to pisz na GG lub maila.
Pozdrawiam oraz zycze bardziej udanych transakcji...
Jesli mam za co przepraszac Twoim zdnaiem to sorry... (choc wiem ze za tego ŁYSKA - oszusta nie uzyskam przeprosin...) ale niech juz tak bedzie
Pozdro dla wszystkich !
-
SpN juz za chwile wysylam maila
-
wyslalem info na GG bo nie mam Twojhego maila a te z Profilu nie dochodza 
Uprawnienia umieszczania postów