-
_RegiuS_ OSZUST??!!
Hej, kupiłam samiczke kameleona jemeńskiego od Regiusa, kase wpłaciłam mu 18.04. a do tej pory kamyk sie u mnie nie zjawil :/ Umawialismy sie ze wysle go pks, wczesniej zadzwoni, zebym mogla po niego wyjsc. Probuje go złapać na gg, ale zbywa mnie odpowiedziami typu: sorki, nie mialem czasu, wysle ci jutro; albo sie nie odzywa, zostawilam mu kilkanascie wiadomosci ale oczywiscie nie odpowiedzial. Dobrze radze osobom chcacym kupic cos u tego kolesia, naprawde nie warto ani waszych pieniedzy ani nerwow. A jesli jest ktos kto moze mi pomoc w skontaktowaniu sie z nim albo cos prosze o kontakt (w profilu)
Pozdrawiam wszystkich normalnych i kompetentnych sprzedawców
-
Re: _RegiuS_ OSZUST??!!
To zwykłe nieporozumienie, Daniel jest odpowiedzialna i sumienna osobą.
Niestety ostatnio z tego co się orientuje nie mial czasu wysłać Ci przesyłki.
Poztym był we Warszawce i pewnie dlatego nie dostałaś jeszcze kamka.
Spróbuj do niego zadzwonić i pogadać.Napewno wszystko się wyjaśni.
Pozdrawiam
-
witam, znam Regiusa bardzo dobrze i mam z nim kontakt codziennie, nie martw sie o nic, mial ostatnio duzo problemow, o ktorych nie ma sensu opowiadac, zapewniam, ze dostaniesz kamka i nic sie nie martw!obiecuje ze dostaniesz go jak najszybciej!
-
Tak jak poprzednicy napisze ze nie masz czym sie przejmowac... wypadek losowo, czesto czytam wypowiedzi o Danielu i zawsze wszystko jest OK
A wiec nie martw sie nie zostanisz oszukany!!! Tym bardziej nie powininens pisac ze jest on od razu oszustem na forum publicznym!
-
Nie bój sie Elf przekrętu niezrobi jak mówi że niema czasu to niema ale kamka dostaniesz i moge być tego pewny...
-
a moze ty cos napiszesz w zwiazku z twoja uczciwoscia??
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=6125&t=5946
-
słuchajta ludzie ja ostatnio sie wymienialem z regiuskem na gady i dostalem na czas i nie bylo klopotu żadnego wiec ja mysle ze nie dostalas jeszcze paczki to przez to ze moze nie mógl wysłac bo go nie bylo lub cos takiego z tego co wiem to pożądny gosciu i ja na niego nie nazekam i nie pszejmuj sie dostaniesz na 100% pozdrawiam
-
TO nie jest zaden oszust !
-
Ludzie, w przypadku załatwiania interesów handlowych najpierw dzwońcie, dogadujcie się, ustalajcie, a nie od razu obrzucacie się błotem :/
Jeśli pan Regius ma ochotę coś dodać, to nich się zgłosi, a reszcie już dziękujemy :]
Uprawnienia umieszczania postów