Witam wszystkich
na początek pytanie do pana DjLexera:
Dlaczego nic nie wiem o niezadowoleniu z przesylki a wiedza juz o tym wszyscy na tcp???chyba do mnie pierwszego powinien pan sie zwrocic z pretensjami a nie od razu na forum!!!???
Teraz tlumacze wszystko dokladnie:
Pan ZUPA25(nick z allegro)zamowil u mnie pajaki na aukcji gdzie napisalem cytuje "pajaki wysylam poczta na odpowiedzialnosc kupujacego priorytetem ktorego koszt (7zl) nalezy doliczyc do ceny pajaczkow"jak kazdy widzi nie jest tam napisane ze jest to PACZKA!!!kazdemu zainteresowanemu kontrahentowi w rozmowie ze mna tlumacze dlaczego jest taka a nie inna cena ale wazne jest to ze nie napisalem ze to PACZKA!!!moim zdaniem skrzynka na listy jest po to zeby do niej zagladac a ze pana listonosz nie dostarcza priorytetow do rak wlasnych to z pretensjami prosze udac sie na poczte do kierownika poniewaz tam wlasnie dowiedzialem sie przed wyslaniem pierwszego pajaczka ze przesylka taka musi byc doreczona do rak wlasnych!!!a co do wielkosci pajakow pierwsze prosze sobie sprawdzic rozmiary w jakichs tabelach...a do tego jesli pan nie umie czytac ze vagansow L6 jest tylko 5 to juz nie moja winaprzykro mi bardzo ze mam z panem do czynienia
jak mozna pomylic vagansa z kedziorem
a do tego kupuje u mnie mnostwo ludzi i jakos nie mialem z nimi problemu:/vagans jest wiekszy z tych 2 pajakow ktore panu wyslalem!!!tak dla pana informacji....prosze nie robic ze mnie jakiegos imbecyla ktory pisze na aukcji ze sprzedaje Vagansa L5 i kedziora L4 i wysyla je w odwrotnych proporcjach!!!szczyt chamstwa!!!nie wiem dlaczego dostane negatywa ale pewnie tak sie stanie
no coz bedzie to moj pierwszy
ale odwdziecze sie z nawiazka...
pozdrawiam wszystkich pajeczarzy