dzieki ludziska za wsparcie, bo jestem ciekaw dlatego bo widziałem oferte kupna ziomka na terrarystyce a ze tam nie zbanowali to mnie juz conajmniej dźiwiło, wiec chciałem sie dowiedzieć i taki pajączek moze kosztowac ponieważ nie mam zieonego pojecia, a ze interesuje sie o tym to warto poszerzac swoje horyzonty w tym kierunku, pozdro dla wszechpolski a wy wszyscy moderatorzy i inne zwierzaki wiecie co piszecie jedno nie łaczy sie z drugim, nie bede tutaj bluzgał bo post ten byłby zbanowany za głupote wiec jak ktoś na prawde wie ile moze kosztowac wg mnie rzecz która byś zobaczył u kolegi conajmniej wielki podziw i bicie pokłonów na powitaniu... jak sie chce cos osagnąć to i nawet tego pajaczka mozna by dostać oczywiscie nie takimi kosztami o których mówił SławekS który jest żałosny wypisając takie bzdury... jak jesteście za tempi na takie posto to po prsotu nie wchodźcie na nie ale pozwólnie innym sie edukować... pozdro dla wszystkich popierajacych moje zdanie a mysle ze jest ich wiekszosć i wygramy ta wojne!!