Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Łysek i jego terraria

Marx
    Guest

Łysek i jego terraria

wplacilem cala kwote na konto 05.05.2005. do dzis nie mam zamowionych 2 malych terrari. nie polecam

Malpolon_Tajpan
    Guest

Re: Łysek i jego terraria

A u kogo zamawiałeś??

Marx
    Guest

Łysek, przeciez napisalem ;\

Foxtrott
    Guest

z tego co napisałeś niewiele wynika... dlaczego nie dostałeś towaru? kasa doszła do niego? masz z nim kontakt?

Łysek
    Guest

Wlasnie gadam z Marx'em, zgadza sie kasa zostala wplacona 5, doszla do mnie 6-05 do czego sie przyznaje, jednak kazde zamowienie jest w kolejce sa pewne zasady... kto pierwszy wplaca tej jest pierwszy w kolejce..
    Faktem jest tez to ze na terraria trzeba czekac, a ze mam duzo roboty to i sie troszke czas wydluzyl, ale wszystko na pewno robie w regulaminowym, a raczej ustawowym czasie na realizacje zamowienia po otrzymaniu platnosci 21dni.
    Ja staram sie nie przekraczac 14dni

Kontakt ze mna jest Marx co widzisz nawet teraz po tym poscioe i po rozmowie na GG

A wiec musisz jeszcze troszke, cierpliwie poczekac i juz lada dzien bedziesz mial terra u siebie

A wszystkim chetnym rozmowy proponuje do mnie dzwonic jesli sie nei mozecie skontaktowac przez net (nie siedze jak niektorzy z was calymi dniami na necie - niestety ) 695 950 305

Poki co jest tyle roboty ze nie przyjmuje kolejnych zamowien tylko odsylam do konkurencji :P

Pozdrawiam,
    Rafal

A jakby co to polecam kontakt ze mna za nim cokolwiek bedziecie pisac

Marx
    Guest

dziwne, ze odpisales dopiero gdy zalozylem ten topic :<

Łysek
    Guest

Marx kontaktuj sie przez GG a nie przez forum, to pierwsza moja sugestia a druga to abys kontaktowal sie w godzinach wieczornych...

Marx
    Guest

kontaktowalem sie przez gg, dopiero gdy zobaczyles moj opis - napisales

Foxtrott
    Guest

Marx, jest też taka sprawa, że często wiadomości nie dochodzą do osób niedostępnych.

Łysek
    Guest

Marx nie wiem czy wiesz ale jesli jestem niedostepny to nie dostaje wiadmosci na GG, a i kiedy wlacze GG to nic nie ma... a wiec przykro mi Jka widzialemze chcesz sie skontaktowac to napsialem...

OK ale jesli chcesz pogadac ot na GG Pore mojego urzedownaia w necie podalem a wiec prosze reszte na GG zalatwoac lub na telefon lub e-mail

Prosze o usuniecie lub zamkniecie postow.

Juz wszystko powiedzialem co mialem odpoweidzneia marxowi i nie uwazam tez ze byl to powod zasmiecania i anbijania postow...

Pozdrawiam
    Rafał

Uprawnienia umieszczania postów