Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Jaka jest cena orientacyjna samicy Atraxa Robustusa??

Seimani
    Guest

Jaka jest cena orientacyjna samicy Atraxa Robustusa??

Jaka jest cena orientacyjna samicy Atraxa Robustusa?? chciałbym to wiedzieć do celów naukowych, dokształcajacych sie... nie mozecie mi zabraniac wiedzy, ja nic takiego nie chce kupic ani przedac tylko chodzi mi o wiedze, ile moze kosztowac na czarnym rynku...

ironkapela
    Guest

Re: Jaka jest cena orientacyjna samicy Atraxa Robustusa??

A po co Ci 2 konta??

BOOBO
    Guest

9). Zabrania się umieszczania ogłoszeń dotyczących zwierząt uważanych powszechnie za niebezpieczne, zakazanych przez polskie prawo, stanowiących realne zagrożenie dla życia człowieka (m.in. niektóre gatunki pająków, skorpionów, węży).

Zbanujcie go bo...

SID7426170
    Guest

To nie jeste ogłoszenie o kupnie czy sprzedazy ale info

rado120
    Guest

a co cie to, moze miec nawet 10 kont i nic ci do tego, wolny kraj.

SławekS
    Guest

1. U nas nikt tego nie ma (i raczej nie zamierza mieć) więc nie licz że ci ktoś poda cenę np. 9100 do 9200 zł
    2. Nikt tego nie sprowadza ale popatrz sobie ile kosztuje bilet tam i z powrotem + ryzyko (jak cię złapią z czymś takim w samolocie to juz podpada pod terroryzm:-).

Jak znajdziesz kogoś kto ci to zaoferuje napisz (wszyscy się pośmiejemy)

KoReXoN
    Guest

To ci odpowiedzieli Semani. Ludzie dajcie spokuj, jakie wy macie podejści. I Co z tego, że jest taki punkt regulaminu?. Zrobił wam semani jaką krzywdę tym postem? propaguje, sprzedaje co kolwiek? Przed napisaniem takiego posta tzreba się 2 linjki spowiadać dlaczego zadaje sie takie pytanie. To jest jakaś paranoja. Gratuluje znajomości regulaminu towaryszu. Partiia jest z ciebie dumna. Uzyskacie niemieckie obywatelstwo.

sebooz
    Guest

dla mnie to większość odpowiedzi na pytanie była śmieszna, popieram KoReXoN-a, Semani się zwyczajnie pyta o to ile może orientacyjnie kosztować taka samica to zaraz go zbanować ... ludzie, zastanówcie się nad tym co piszecie, czy Semani oferował sprzedaż?? zgłosił chęć kupna czy coś wtym stylu?? przecież zaznaczył że:

"chciałbym to wiedzieć do celów naukowych, dokształcajacych sie"
    " ja nic takiego nie chce kupic ani przedac tylko chodzi mi o wiedze, ile moze kosztowac na czarnym rynku..."

narpierw czytamy, a później opieprzamy!! no tak, ale przeczytać a przeczytać i zrozumieć to całkiem co innego :/ ehh szkoda słów

Mad_Death
    Guest

sławek hehe dobre znam dużo osób co maja wdówki
    9100zł <lol>;]
    ostatnio kokony po 100zł były ;]

Burn
    Guest

dzieki ludziska za wsparcie, bo jestem ciekaw dlatego bo widziałem oferte kupna ziomka na terrarystyce a ze tam nie zbanowali to mnie juz conajmniej dźiwiło, wiec chciałem sie dowiedzieć i taki pajączek moze kosztowac ponieważ nie mam zieonego pojecia, a ze interesuje sie o tym to warto poszerzac swoje horyzonty w tym kierunku, pozdro dla wszechpolski a wy wszyscy moderatorzy i inne zwierzaki wiecie co piszecie jedno nie łaczy sie z drugim, nie bede tutaj bluzgał bo post ten byłby zbanowany za głupote wiec jak ktoś na prawde wie ile moze kosztowac wg mnie rzecz która byś zobaczył u kolegi conajmniej wielki podziw i bicie pokłonów na powitaniu... jak sie chce cos osagnąć to i nawet tego pajaczka mozna by dostać oczywiscie nie takimi kosztami o których mówił SławekS który jest żałosny wypisając takie bzdury... jak jesteście za tempi na takie posto to po prsotu nie wchodźcie na nie ale pozwólnie innym sie edukować... pozdro dla wszystkich popierajacych moje zdanie a mysle ze jest ich wiekszosć i wygramy ta wojne!!

Uprawnienia umieszczania postów