Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ptasznik - oszust

Adamek
    Guest

ptasznik - oszust

witam

jakieś pół roku temu albo nawet więcej zgadałem sie z tytułowym Dawidem Ptasznikiem na zamiane. Pewnie pamiętacie jak oferował armię Warhammer oraz play station na forum zamienie. Zgadałem się z nim na gg na zamiane nie pamiętam już nawet jakie ptaszniki wiem że stromatopelma kilka parachyban i inne. Wysłać mieliśmy w ten sam dzień. No i wysłaliśmy. Ja zgodnie z obietnicą on nie Wysłal jedynie figurki z czego ponad połowa doszła z połamanymi rękami !!!! Play station nie było był jedynie joystick :/ Pisałem do niego odpisał mi ze nie mógł wysłać tego w 1 paczce (ciekawe czemu :/ do dziś niewiem) i że wyśle następnego dnia. No to spoko tylko że minął tydzień,2,3 miesiąc no i znów rozmowa na gg odpisuje mi że nie miał kasy na wysyłke i jak dostanie kase za regalisa wyśle mi. Od tego czasu minęło kilka miesięcy a play station niema
    I mały apel do osób z krakowa: znacie go ? jeśli tak skontaktujcie sie ze mna.
    Dzięki

M.I.R.A.S.
    Guest

Re: ptasznik - oszust

Ja wymieniałem się z nim , wszystko odbyło się bez problemów .

Adamek
    Guest

Miałeś więcej szczęścia. Zamieniałeś sie moze za ptaszniki ? Napisz jakie bo może któryś z moich

M.I.R.A.S.
    Guest

Zamieniałem się za murinusa (spinifer) L3. Trochę się zdziwiłem bo dałem za niego tylko 30jajek straszyka australijskiego. To było w lutym (?)

Adamek
    Guest

Miałem młode spinifery. Chyba nawet sie z nim zamieniałem ale to było znacznie wcześniej jakoś październik czy listopad :/

M.I.R.A.S.
    Guest

Sorry wprowadziłem Cię w błąd, wymieniłem się z nim 18.01.2005 za 20 jajek straszyka, więc mógłbyć to Twój spinifer .

Uprawnienia umieszczania postów