Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: epicrates cenchria maurus-czy sie opłaca???

aatus
    Guest

epicrates cenchria maurus-czy sie opłaca???

Czy opłaca za te dwa wężyki widoczne na fotkach dać 180 zł?? Dodam ze teraz są troszke wieksze bo fotka była robiona miesiac temu

daf
    Guest

Re: epicrates cenchria maurus-czy sie opłaca???

Opłaca się.

Madzia
    Guest

tak

aatus
    Guest

a niewydaje wam sie podejrzanio Tanio?? Moze cos nie tak jest z tymi wężykami niestety odbior osobisty nie wchodzi w gre byla by to wysylka wiec w pewnym sensie kupowalbym "kota w worku"

thor
    Guest

podejrzanie tanio to one niesą bo chodza koło 100zł szt wiec az tak tanio ich niemasz .pozdrawiam

sebooz
    Guest

ja bym się zapytał tylko o jedno: ma papiery??:>

OlekL
    Guest

aatus , kupujesz je od kolesia z Częstochowy? Pytam bo miałem kupować maurusa od kolesia z Częstochowy , i wysłał mi tą samą fotke co tobie( pierwsza fota) ale w końcu zrezygnowałem bo się motał z papierami, mówił że ma ale wąz nie potrzebuje i nie musi mi dać.....

Obywatel_Snejk
    Guest

musi,jezeli ma,bo to jego obowiazek przy sprzedazy,zeby udokumentowac pochodzenie(chyba...)

OlekL
    Guest

Obywatel_Snejk - no właśnie, jeśli ja chcę mieć węża który podlega rejestracji w pełni legalnego muszę dostać od sprzedawcy papiery, miałem brać węża drogą wysyłkową , dlatego zrezygnowałem bo mówił że ma na niego papiery ale mi nie da bo nie są potrzebne ( ha ha ha) był po prostu nie kompetentny albo poprostu był oszustem. Kupiłem upragnionego dusiciela od innego sprzedawcy i jest wszystko OK mam papiery i wszystko

aatus
    Guest

Ten mówi ze jest z pólnocnej polski gdzieś z pomorza i mówi ze posiada papiery i te węże są zarejestrowane

Uprawnienia umieszczania postów