-
-
Re: epicrates cenchria maurus-czy sie opłaca???
-
-
a niewydaje wam sie podejrzanio Tanio?? Moze cos nie tak jest z tymi wężykami niestety odbior osobisty nie wchodzi w gre byla by to wysylka wiec w pewnym sensie kupowalbym "kota w worku"
-
podejrzanie tanio to one niesą bo chodza koło 100zł szt wiec az tak tanio ich niemasz
.pozdrawiam
-
ja bym się zapytał tylko o jedno: ma papiery??:>
-
aatus , kupujesz je od kolesia z Częstochowy? Pytam bo miałem kupować maurusa od kolesia z Częstochowy , i wysłał mi tą samą fotke co tobie( pierwsza fota) ale w końcu zrezygnowałem bo się motał z papierami, mówił że ma ale wąz nie potrzebuje i nie musi mi dać.....
-
musi,jezeli ma,bo to jego obowiazek przy sprzedazy,zeby udokumentowac pochodzenie(chyba...)
-
Obywatel_Snejk - no właśnie, jeśli ja chcę mieć węża który podlega rejestracji w pełni legalnego muszę dostać od sprzedawcy papiery, miałem brać węża drogą wysyłkową , dlatego zrezygnowałem bo mówił że ma na niego papiery ale mi nie da bo nie są potrzebne ( ha ha ha) był po prostu nie kompetentny albo poprostu był oszustem. Kupiłem upragnionego dusiciela od innego sprzedawcy i jest wszystko OK mam papiery i wszystko 
-
Ten mówi ze jest z pólnocnej polski gdzieś z pomorza i mówi ze posiada papiery i te węże są zarejestrowane
Uprawnienia umieszczania postów