Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: allegro wycena

kryzys
    Guest

allegro wycena

foczka81
    Guest

Re: allegro wycena

opłaca się, jak masz forse to kupuj

MrocznyKaraczan
    Guest

u mnie w mieście w sklepie typ sprzedaje najzwyklejszego moluruska 3m za 2500 zł !! :-D hehe no ale coś mu go nikt kupić niechce :P (swoją drogą to siedzi w akwarium dobrym dla rybek a nie dla takiego węża;/)

kryzys
    Guest

a mi sie zdawało ze 2500 zł to duzo. jednak sie mylilem :/

Sculptor
    Guest

Ja nie znam sie na wężach i nie wiem jaka jest dokladnie koniunktora ale sadze ze za ten okaz ktory jest piekny to moznaby dac ta sume... (jak sie ma )

Belial
    Guest

Panowie, cena tego węża jest zupełnie kosmiczna. Nie wiem gdzie widzieliście takie ceny pytonów tygrysich, ale na ostatniej giełdzie w Świętochłowicach był duży pyton tygrysi albinos za 1500 zł. I nikt go nie kupił. A ja bezskutecznie próbowałem sprzedać 2,5 metrową samicę pytona tygrysiego (ubarwienie nominalne) za 450 zł. I też nie znalazł się chętny. W Częstochowie w sklepie zoologicznym jest do kupienia za 400 zł oswojony pyton tygrysi, około 2 m. I od pół roku nikt go nie kupił.

Sculptor
    Guest

No wiesz wg mnie to sie bierze glownie stad ze do takich zwierzat musi byc konkretna osoba z konkretnymi mozliwosciami... tu nie ma czegos takiego jak przy pajakach ze ktos (kto nigdy tego nie robil) moze sie zdecydowac na hodowle glownie dlatego bo akurat widzial ogloszenie i BANALNIE TANIE byly (6zl) - wiec sobie nowe hobby znalazl. Tu nikt nie znajdzie sobie od tak nowego hobby, wiec raczej mozna liczyc jedynie na juz istniejacych fascynatow wezy - a taka cena... no coz to sa juz pieniadze i to nie male i jest oczywiscie roznica pomiedzy 400zl a 2500zl ale i to i to, to nie maly wydatek wiec sie nie ma co dziwic ze czeka on na odpowiednio zamoznego kupca i to w dodatku zdecydowanego na taka hodowle... jak wspomnialem to nie tak proste jak z pajakami - wszystkie te mozliwosci typu: "pojemniek na mocz dostepny w kazdej aptece za ok 50groszy" "pojemnik po salatce" itp itd a tu jest waz i to duzy, sadze ze TA KWESTIA jest rownie wazna jak cena.

Uprawnienia umieszczania postów