Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: czy adder jest uczciwy...???

Tony_666
    Guest

czy adder jest uczciwy...???

Chcę się dowiedzieć co sądzicie o użytkowniku o nicku adder czy jest uczciwy.
    Głównie chodzi mi o to,że zdecydował sie kupic u mnie 8 maja dorosłą samiczkę ptasznika Avicularia minatrix ze względu że jego kumpel posiada samczyka tego gatunku,pieniądze za pająka miał mi przesłać we wtorek 10 maja jak mu przyjdzie odrazu przelew za jakies zwierzaki...? napisał mi że kasę bedę miał już w ten wtorek wieczorem.Pieniądzy dalej niebyło,adder odezwał sie następnie 15maja kolejny razem powiedział,że jeśli jest ta samiczka jeszcze to jest nią nadal zainteresowany,umówił się ze mną że będzie razem ze swoim kuzynem od piątku do soboty wieczorem w Rzeszowie na 90% że kuzyn ma w Rzeszowie przy okazji do załatwienia jakiś interes,miał mnie powiadomić jak dojedzie na miejsce telefonicznie,żeby sie umówić lecz tak sie nie stało.
    Następnie odezwał się do mnie na gg. 23maja że nadal jest zainteresowany tym pająkiem,pytałem się go czemu po niego nieprzyjechał wtedy co sie ze mną umówił,że po niego przyjedzie,tłumaczył się tym że niestety nie dał rady przyjechać po pająka,ponieważ złapał jakieś chorobsko i siedzi w domu cały czas,powiedział kolejny raz że wyśle mi pieniądze i czy w środe 25maja pasuje mi termin wpłaty przelewem na moje konto,w środę wysłałem mu wiadomość na gg. czy wysłał już pieniądze.Do dzisiaj 28maja nie dostałem od niego żadnej odpowiedzi.

Z tego wszystkiego pająka próbował sprzedać na forum jeszcze 2 razy tego pająka,lecz adder zawsze zgłaszał sie do godziny po wystawieniu posta,że go napewno bierze i żeby to dla niego zostawić tego pająka,więc zakażdym razem zakańczałem sprzedać,że pająk został juz sprzedany.

Co wy o nim sądzicie ??????????

spoun_rzeszów
    Guest

Re: czy adder jest uczciwy...???

To po pierwsze w takiej sytuacji nie patrz na to, że on mówi, żebyś trzymał mu tego pajączka, jakby był taki fair to np. wtedy jak mial byc w Rzeszowie mogl Ci dac znak ze zachorowal albo cos w tym stylu... a jednak tego nie zorbił. Pewnie cos kreci ale czy to wazne. Naszczescie Cie na tego pajączka nie "wysterował" i nie daj sie.
    Ja proponuje jeszcze raz wystawić posta, ze chcesz go sprzedac, i dostanie go ten kto wplaci kase i będzie "bezproblemowy" , a nie ten co przez miesiac bedzie go "rezerwowal" i tylko denerwował ludzi.

Pzdro Tony_666 ;-)

webs
    Guest

siema
    znam adera juz chwile ale niewiem dkaczego tak robi ciezko powiedziec o co chodzi moze to wpływ otoczenia...... labo cos mu wypadlo...a co do pahjaka to ile za niecgo chcesz ja bym był za interesowany....

Tony_666
    Guest

Za tego pająka chcę 235zł jest to dorosła samica po 12wylince,a więc też napewno nie jest to stara samica.

biruit_ka
    Guest

witam! skoro powiedział, że cos mu wypadło, to jednak musiało tak być. Weż wystaw jeszcze raz pajączka i sie ciesz jak ktos go kupi Web nie rozumiem co mial na celu epitet- "wpływ otoczenia" !? Znam addera i wiem ze można mu zaufać, jest to w porzadku chłopak. Tony masz wyrafinowanego konesera chetnego na kupno pająka wiec lepiej zamknijmy ten temat.pozdrawiam

macias
    Guest

Adder jest uczciwy, robiłęm już z nim "interesy" i zawsze wszystko było ok, a co do jego choroby to rzeczywiście był chory...

smash
    Guest

NO CO WY ADDER JEST NIE UCZCIWY, NIE KUPIL PAJAKA OD TONEGO !!!

czy to ze powiem komus ze od niego kupie pajaka a potem go nie kupie oznacza ze jestem nie uczciwy ? do czego to doszlo

zaraz padne ze smiechu !!!

tosik
    Guest

bez sensu... robic problem sprzedaż komus innemu przeciaż zawsze moze cos komuś wypaść lub mozna sie rozmyslić

Tony_666
    Guest

-8maja adder zdecydował sie kupić pająka
    -10maja miał wpłacić pieniądze za niego przelewem pieniądze,żadne pieniądze nie dotarły na moje konto
    -do 15maja żadnego odzewu jakby zapadł sie pod ziemię,wtedy też zaproponował że zjawi się po niego osobiście 20/21maja,lecz nie przyjechał
    -23maja następnie się odezwał(po 8 dniach),że pająkiem jest dalej zainteresowany,zapytał sie czy odpowiada mi jak dokona przelewu w środę 25maja,żadne od niego pieniądze niedoszły i od tego czasu zero jakiegokolwiek kontaktu,a pieniądze zaczął wpłacać od 10 do 25maja,a więc minęło 15dni od jednego do nastepnego terminu,kiedy to pieniądze miały być już na moim koncie,lecz okazało sie to wszystko poprostu zwykłym oszustwem,a adder kolejny raz przestał się odzywać.
    Pewnie się jeszcze zgłosi po tego pająka z propozycją następnego przelewu do którego w rzeczywistości nie dojdzie :P.Po tym wszystkim jestem przekonany,że adder jest oszustem.

Tony_666
    Guest

może nawet on nie jest oszustem,bo o nim teraz bym napisał że jest OSZUSTEM tyle,że z dużych liter,okazując szacunek?...raczej nie.
    Ponieważ pierwszy raz się spotkałem z aż takim OSZUSTEM,nigdy wczesniej niespotkałem sie z czymś takim,a miałem do czynienia ze sprzedażą ptaszników już dosyć długi czas,ja bym tego naciągacza poprostu wyrzucił z tego forum na zawsze.-Chyba że chcecie wiecej takich ludzi ???
    to pytanie kieruję zwłaszcza do ludzi tu sprzedających .

Uprawnienia umieszczania postów