Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: czy adder jest uczciwy...???

Samael
    Guest

Re: czy adder jest uczciwy...???

Hehe Tony przestan sie juz osmieszac,nie wiem ile masz lat ,ale z tego co czytam to nie wiecej niz 15 :] Jak bys chcial sprzedac tego pajak to bys sprzedal !!! Pisze Ci to juz 3 lub 4 osoba w tej dyskusji. Wybacz ,ale klient ma prawo sie rozmyslic i tyle :] Wcale nie bronie nikogo,bo z Twojej relacji Adder tez nie zachowal sie do konca powaznie z drugiej strony jesli wierzyc Adderowi to Ty takze nie zachowales sie ladnie :]. Moim zdaniem przeginasz ,nazywajac kogos oszustem tylko dlatego,ze "cos" mu przeszkodzilo wplacic pieniadze.Nie straciles ani zwierzecia,ani pieniazkow wiec nie wiem w jaki sposob Ci oszukal :] Patrzac w Twoj profil jestem pelen podziwu dla ilosci posiadanych zwierzat,jednak Twoj "placz" na forum uwazam za niepowazny. Czy Tobie nie zdarzyl sie jakis wypadek losowy ?? Zawsze dales rade sie wywiazac z czegos ?? Mialem jechac do Swietochlowic na gielde,jednak pieniazki odlozone na ten cel musze oddac dentyscie :] Twoim zdaniem oszukalem tych.ktorym obiecalem swoja obecnosc ??!! Wybacz,ale moje zdrowie lub rzeczy dla mnie priorytetowe sa i beda wazniejsze od jakis obietnic i moze w przypadku Addera bylo podobnie - wziales to pod uwage ???!!! Jesli o mnie chodzi to takze ludzie rezerwuja u mnie pajaki i do tej pory nie zawiedli mnie,ale jesli ktos by sie rozmyslil,badz cos mu wypadlo to na pewno nie lecialbym z "placzem" na forum ze mnie oszukano.Po drugim "wykrecie" Addera u mnie moglby zapomniec o pajaku,ale na pewno nie nazwalbym go oszustem,bo zakrawa to na paranoje :]

Goblin
    Guest

to co pisze adder to prawda , a Tony pogrązyłeś sie sam... użądziłeś licytacje na tego pajączka a później znów chciałeś sprzedać go adder'owi , jak to ujoł adder zachowanie prostackie... a do tego chcesz go oczernić czymś co wynikło przez ciebie i twoją rządze pieniądza.

Tony_666
    Guest

Samael ty sie przestań ośmieszać,bo wcale nic nowego nie wniosłeś w ten wątek oprócz tego że twierdzisz że dalej zostałes na poziomie wieku 15lat i wcale nie chciałem okazywać żadnego płaczu na forum tylko chciałem sie zapytać i upewnić czy adder jest aby napewno uczciwy,po tych wpłatach za pająka,z których żadna nie dotarła jak on sam jak mówił że po pająka przyjedzie osobiście.
    To może twierdzicie że adder sie na mnie obraził,za to że niechciałem mu na początku sprzedać odrazu pająka,możliwe że on tak musi się odreagować na innych robiąc wałki.

Samael
    Guest

Tony_666 napisał(a):

> Samael ty sie przestań ośmieszać,bo wcale nic nowego nie
    > wniosłeś w ten wątek oprócz tego że twierdzisz że dalej
    > zostałes na poziomie wieku 15lat i wcale nie chciałem okazywać
    > żadnego płaczu na forum tylko chciałem sie zapytać i upewnić
    > czy adder jest aby napewno uczciwy,po tych wpłatach za pająka,z
    > których żadna nie dotarła jak on sam jak mówił że po pająka
    > przyjedzie osobiście.

Hmmm wlasnie przreczytalem jedno z dluzszych zdan w swoim zyciu :] Kto zatrzymal sie w wiku 15 lat wlasnie widac.Probujesz odwracac kota ogonem,niestety.Skoro sie chciales zapytac to dlaczego piszesz ,ze jest oszust !!!??? A to czy wnioslem cos do tego watku to Twoje subiektywne zdanie - stwierdzam fakt ,ze zachowujesz sie jak malolat,co po raz kolejny udowadniasz.Wypowiedzialem sie w miare obiektywnie,ale jak widac - "Kto nie jest ze mna ten przeciwko mnie :].Forum jest publiczne i mam prawo sie wypowiedziec skoro umiesciles na nim swoj "problem" czy Ci sie to podoba czy nie.Swoja droga po co chcesz zasiegac czyichs opini skoro nie podoba Ci sie to co ktos pisze - absurd :]EOT

Krycha.k15
    Guest

Rafał to kuiec i sprzedawca godny polecenia nie raz robiłem z nim sprzedaze kupna wymiany ZAWSZE z zadowoleniem dla obu stron:]
    Ja tez uwazam ze ten post jest bynajmniej ...hmm.... śmieszny tak samo jak ty....:/
    a nazywanie kogos OSZUSTEM (a wszczegolnosci Rafała) to juz pomówienie
    Mam nadzieje (z rezsta nietylko chyba ja) ze zanim ktos napisze taki post zastanowi sie najpierw nad soba swoim udziałem w takich sytuacjach...:/

Tony_666
    Guest

Tylko czemu cały czas kłamał,zwłaszcza w związku z tymi wpłatami ??????

Obcy
    Guest

a czemu ty kłamałes w zwiazku z ceną?

Sebastian Wolf
    Guest

heh dawno sie tak nie uśmiałem ;DDD
    proponuje założenie jakiegoś działu Humor i umieszczenie tego tematu na poczatek

adder
    Guest

a tak odnosnie uczciwości i zbiegów okoliczności oraz wypadków to polecam spojrzeć na http://www.terrarium.com.pl/forum/re...766&t=1707&v=f

Sebastian Wolf
    Guest

Beware of the adder!!! (oszust nad oszustami) <lol>

Uprawnienia umieszczania postów