-
Re: czy adder jest uczciwy...???
Z ceną wcale nie kłamałem miałem chętną osobę co chciała wziąść tego pająka za 300zł,ale wtedy niechciałem mu jej sprzedać bo czekałem aż pieniądze od addera dotrą,których sie wkońcu niedoczekałem...,niedawno napisałem do tej osoby,ale ona już się do mnie nie odezwała.A co do tej geniculaty to niejest z mojej winy takiego pająka poprostu kupiłem od gościa u którego zaopatrywałem się w pająki rok temu.Pająki te pózniej sprzedawałem ludziom i pierwszy raz mi sie tak zdarzyło,a przynajmniej w ten sposób pierwszy raz,że sie o tym dowiedziałem i zamierzam tej osobie to itak zrękompensować więc niewiem czego sie adder doszukujesz :P:P:P
-
adder sie doszukuje???? TY sie czepiasz jego chyba!
z tym minatrixem wogule od początku była sprawa zakręcona sam chciałem go kupić, a ty mówisz ze juz sprzedany to mówie ok, zaczeliśmy coś tam gadać a potem sie jeszcze zapytałęś ile jestem skłonny za niego dać bo jeśli dam więcej to mi go sprzedaż , więc wtedy ty byś go wystawił ! a teraz jeszcze z niego oszusta robisz
-
Poprostu prościej mówiąć te dwa gatunki Acanthoscuria geniculata i Lasiodora Cristata są do siebie bardzo podobne jak są jeszcze małe,więc ciężko jest odróżnić takiego małego pająka,zwłaszcza,że on nie ma wtedy niemal wogóle żadnych białych czy jasnych znaczeń na nogach,więc łatwo gościowi było o pomyłke jeśli posiadał kilkaset takich małych ptaszników mogły mu sie kodaki pomylić,ja słyszałem o takiej podmiance od kumpla co kupował pająka w sklepie zoologicznym,całkiem innego pająka kupił.
-
macias owszem powiedziałem że jest juz sprzedany,ale już wtedy tego niebyłem już taki pewien jak czekałem już długo na pieniądze i to kolejny raz,a kasa niedochodziła,byłem pewien już,że adder coś kręci i go raczej napewno niekupi.
-
Nie rób sie człowieku śmieszny i lepiej skończ ten temat bo to poprostu juz piszesz takie farmazony ze szkoda tego czytac... Przydało by sie małe sprostowanie z Twojej strony na temat addera bo jak widac to jedyna osoba która mozna nazwac oszustem to jesteś Ty...
-
Więc nie czekając w nieskończoność wolałem się upewnić kto by pająka mógł kupić w najbliższym czasie,jeśli pieniadze od addera będą miały napływać w ten sposób,że zero kontaktu,ściemnie że wysyła kase,która na dodatek zakażdym razem niedocierała,więc po co miałem się dalej w to bawić i tracić w moze nieskonczonosc czas,aż adder miałby moze wreszcie wysłać kase za pająka za pół roku,nie wydaje mi sie to ani troche logiczne czekać na pieniądze niewiadomo do kiedy albo i wogóle męcząc sie z gosciem sprawdzajac konto czy doszła wreszcie od niego kasa którą się obiecał niedawno mi wysłać w przybliżonym przez niego terminie.
-
Poprostu prościej mówiąć te dwa gatunki Acanthoscuria geniculata i Lasiodora Cristata są do siebie bardzo podobne jak są jeszcze małe,więc ciężko jest odróżnić takiego małego pająka,zwłaszcza,że on nie ma wtedy niemal wogóle żadnych białych czy jasnych znaczeń na nogach,więc łatwo gościowi było o pomyłke jeśli posiadał kilkaset takich małych ptaszników mogły mu sie kodaki pomylić,ja słyszałem o takiej podmiance od kumpla co kupował pająka w sklepie zoologicznym,całkiem innego pająka kupił.
-
tego już jakoś niepamiętam,wiem że ktoś podrodze w pozniejszym czasie pytał mnie też o tego pająka na gg,ale tych 2 osob niepamietam już,a z archiwum na gg mam kłopoty,więc niedam rady ci tego pokazac,mozliwe ze to ty byłes.
-
tego itak bym nawet się niedowiedział bo niemam archiwum żeby dowiedzieć się z kim i kiedy gadałem.
-
Ja już właściwie nie dociekam już czy adder jest uczciwy,bo już wiem i o to mi tylko chodziło,wiec tak samo twierdzę że niema sensu ciągnąc tego wątku w nieskończoność wywodami,kto co sądzi,ponieważ niema już co wyjaśniać.
Uprawnienia umieszczania postów