Hehe Tony przestan sie juz osmieszac,nie wiem ile masz lat ,ale z tego co czytam to nie wiecej niz 15 :] Jak bys chcial sprzedac tego pajak to bys sprzedal !!! Pisze Ci to juz 3 lub 4 osoba w tej dyskusji. Wybacz ,ale klient ma prawo sie rozmyslic i tyle :] Wcale nie bronie nikogo,bo z Twojej relacji Adder tez nie zachowal sie do konca powaznie z drugiej strony jesli wierzyc Adderowi to Ty takze nie zachowales sie ladnie :]. Moim zdaniem przeginasz ,nazywajac kogos oszustem tylko dlatego,ze "cos" mu przeszkodzilo wplacic pieniadze.Nie straciles ani zwierzecia,ani pieniazkow wiec nie wiem w jaki sposob Ci oszukal :] Patrzac w Twoj profil jestem pelen podziwu dla ilosci posiadanych zwierzat,jednak Twoj "placz" na forum uwazam za niepowazny. Czy Tobie nie zdarzyl sie jakis wypadek losowy ?? Zawsze dales rade sie wywiazac z czegos ?? Mialem jechac do Swietochlowic na gielde,jednak pieniazki odlozone na ten cel musze oddac dentyscie :] Twoim zdaniem oszukalem tych.ktorym obiecalem swoja obecnosc ??!! Wybacz,ale moje zdrowie lub rzeczy dla mnie priorytetowe sa i beda wazniejsze od jakis obietnic i moze w przypadku Addera bylo podobnie - wziales to pod uwage ???!!! Jesli o mnie chodzi to takze ludzie rezerwuja u mnie pajaki i do tej pory nie zawiedli mnie,ale jesli ktos by sie rozmyslil,badz cos mu wypadlo to na pewno nie lecialbym z "placzem" na forum ze mnie oszukano.Po drugim "wykrecie" Addera u mnie moglby zapomniec o pajaku,ale na pewno nie nazwalbym go oszustem,bo zakrawa to na paranoje :]