Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wyseksowanie Pajączka na giełdzie

Dambala
    Guest

Wyseksowanie Pajączka na giełdzie

Witam serdecznie!!
    Mam drobne pytanko do kogo bym mógł się zgłosić aby mi wyseksował na giełdzie A.Geniculate ?? Zdjeciom nie ufam i wolałbym aby ktoś mi patrząc się na nią stwierdził czy to ona czy on bo problemowy osobnik to jest

cage
    Guest

Re: Wyseksowanie Pajączka na giełdzie

na giełdzie co drugi pajęczarz ci powie co to jest ;D
    a może jednak spróbujesz tą fote wrzucić na TCP do działu pajeczaki ?!

Dambala
    Guest

Problem jest ze zrobieniem fotki, pajączek eni chce zapozować, kolega co ma cyfrówe nei ma całego dnia aby czekać na zrobienie dobrego zdjęcia. Aha i pajączek jest za mały aby go złapać między odnóżami :| Więc wole na zywo Dzięki za odpowiedz

cage
    Guest

no to na giełzie napewno siędowiesz czy samiec czy samica, tylko szkoda tachać pająka na giełde i go niepotrzebnie fatygowac ;P
    niech kumpel pozyczy ci cyfrówe i sam czekaj na odp poze, lub sam zmuś pająka aby zapozował, podraznij go w pojemniku to sam wejdzie na scianke ;D
    a że tak spytam to która to wylinka ?!

Dambala
    Guest

6 lub 7 pewności nie mam (nie dawno kupiona i przeszła wylinke u mnie raz tak więc jeszcze moze ktoś mi pomoże określić wiek). A co do zdjeć nie ma doczynienia na codzień z cyfrówą i nie znam odpowiednich parametrów ( to jest dziki aparat). A daleko eni mam do Świętochłowic. Pozatym jak patrze się na stronkach to ze zdjęciami różnie bywa, bo to sie zrobi pod złym kątem to światło źle pada i takie tam. A jednak jak sie widzi na własne oczy to lepiej

Dambala
    Guest

Aha i takie pytanko lepiej wziąść pajaczk a i nie karmić (na giełdzie nie bedzie miał nadymanego odwłoku) czy to nie ma znaczenia?

cage
    Guest

wg mnie lepiej widać na fotach niz na zywo ;D
    co do karmienia to bierz go w takim stanie jakim jest, nietrzeba go specjalnie karmic, a co do oświetlenia to przy określaniu płci niema zaduzego znacenia, bo albo jest szparka albo nie ;P to nie badanie barw ze światło jest potrzebne ;D no ale cóż jak chcesz, bierz do tych świetochłowic, moze sam osobiscie ci pomoge, mam nadzieje ze się spotkamy, ja jak zwykle będe miał identyfikator.

SpN
    Guest

chyba lepiej jak bedzie "chudy"

Uprawnienia umieszczania postów