-
znów Łysek, czekam juz ponad miesiac
Czekam juz ponad miech na 2 terraria 30/20/20 nie wiem co ten Łysek ******* sobie wyobraza wplacilem mu cala kwote na konto. Obiecuje juz mi od kilku tygodniu, ze wysle, stracilem z nim kontakt, nie odpowiada na gg, mail. Nie kasujcie, nie zamykajcie topica, niech sie kazdy dowie ile trzeba czekac na zamowione terraria u Łyska. W gruncie rzeczy nie denerwowalbym sie z tego powodu tak bardzo, jesli bym nie mial dwoch pajakow, ktore od kilkudziesieciu dni czekaja na wieksze mieszkanie 
-
Re: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac
Przeciez pisal ze zamowienia zrealizuje po 9 czerwca :]
-
o mnie to ***** obchodzi terraria mialy byc duzo wczesniej ;/
-
Ale napisałe tez ze wysłał do wszystkich @ a ja nic nie dostałe a wysłałem do niego ze 4 @ :/
-
ja tez nic nie dostalem, wyslalem mu kilkanascie takich samych maili... moze w koncu dojdzie ?:/ to juz zaczyna byc zenujace
-
to wyslijjcie mu maila z opcja potwierdzenia i wtedy dostaniecie odpowiedz czy odebral
-
fibus13:wcześniej też pisał dużo rzeczy np."terrarium gotowe jutro wysyłam" albo "wysyłam w najbliższy poniedzialek" itp
djtommi:ale jak dostajesz wiadomosc z potwierdzeniem to sie ciebie pyta czy wsylac
zreszta niby jest taki niedostepny a na forum czesto pisze posty (teraz podobno do niemiec sobie wyjechal) tak samo ktos pisal ze jak z allegro do niego zagadal w sprawie aukcji to mial odrazu odpowiedz a jak w sprawie terrarium to znowu cisza..
-
Wy tez czakacie tyle czasu na terraria ? 
-
a nie bylo go przypadkiem na gieldzie?? moze porpostu sie przejdziecie do niego po 9 czerwca jak wam nie przesle terrari.
-
byl na gieldzie. obiecanki cacanki a glupiemu radosc.
Uprawnienia umieszczania postów