-
Re: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac
lol , lysek to walkarz i nigdy juz nic u niego nie kupie
zero kontaktu i ciagle oszustwa heh
-
a kupiles cos? dostales to?
-
Witaj marx, witajcie pozostali. Tak jak mowilem wszystko wyjasni sie w terminie jaki podalem.
Szczerze wam powiem ze gdyby to ode mnei zalzezalo to juz byscie dawno mieli etrraria ale wszedlem w spole ze znajomym ktory okazal sie baranem i jestem nie mniej wkurzony do was.
Rozumiem wasze wkurzenie i rozgoryczenie sam bym tak sie zachowywal jakbym mial tyle czekac.. w koncu tez jestem czlowiekeim.
teraz jest tak ze wtedy jak wplacaliscie kase on ja wzial mialy byc terra a do nie dawna olewal mnie baran jeden.. tak to juz jest z przyjhaciolmi...
Ale dopilnuje teog i wszystko bedzie wyjasnione lada dzien...
A Tobie marx tak jak pisales na maila dozucam karmowke gartsi, zamaist akcesroii...
zrestza wszytskim pozostalym tez.. mam nauczke aby nie wchodzic z palantami w interesy...
prosze was jeszcze o Cierpliwosc...
Na gieldzie bylem i myslalem ze ktos podejdzie aby pogadac wtedy bym powiedzial wszystko o co chodzi, ale niestety okazalo sie ze nikt nie podszedl...
-
OK, czekam.. a jaki termin podales ?
-
-
tak, napewno zdarzy zrobic kilkadziesiat terrari w jeden dzien ...
-
Heh. A pomysl jakie piekne i dopracowane beda te teraria:P
-
A Lysek, powiedz mi jeszcze jak to z karmowka? Tez w spole z palantem wszedles? Bo na to tez sie ludzie skarza... Ze nie wysylasz, ze nie ma kontaktu...
-
Dobra widze, że to koniec karjery Łyska na forum, zaraz zmieni nick i dalej bedzie kleił wały.
-
tez tak mysle... 
Uprawnienia umieszczania postów