Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac

Marx
    Guest

Re: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac

dostal ktos w ogole od Łyska zamowione zwierzeta/terraria ?

Łysek
    Guest

Tak odstalo/odebralo/kupilo w S-ch wiele osob ode mnie zwierzaki, karmowke, terraria, itd.
    Kilka opini (tych pozytywnych) http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5834&t=5834

Juz niedlugoi jesczez wiecej bedzie na moim koncie w Allegro bo dzis wyslalem dokladnie 20paczek i na jutro syzkuje kolejne 20szt

Marx - jutro badz do 11czerwca tak jak pisalem przedstawie rozwiazanie (terraria, zwrto kasy, rekompensaty) i nie jest tego kilkadziesiat tylko dokladnie 12szt a wiec do kiludziesiecuiu sporo brakuje

Korexon, uwierz mi gdybym mial zakladac nowe konto i trzaskac walki z niego to juz bym to robil, ale nie bede sie szmacil tak jak inni dla paru groszy. A sprawa z terrariami wyszla przez moj blad "kolezenski".
    Bylem, jestem i bede sprzedawal caly zcas pod nickiem Łysek na tcp i to sie nie zmieni... mowie tak bo jestem tego pewien w 10000000%...

OK miedzy dniem jutrzejszym a sobota napisze wsyztskim na GG i @ o rozwiazaniu sparwy i zaproponuje dogodne warunki.

Pozdrawiam
    Łysek

jankol
    Guest

ja kupowalem u łyska pajączka - cena odpowiednia, pająk dobrze zapakowany, na czas przyszedł - bez uwag

szajkers
    Guest

dobra Łysek alebo mi wysyłasz śwerszcze albo ide na policje

SpN
    Guest

jak tak dalej pójdzie to policja bedzie miala pelne rece roboty

sisiorek1
    Guest

A co ze mna??!!

Nie chce mi sie nerwow sztrzepic, tylko zapytam co moim terra dla pajaka?

Pawel Bala

Samael
    Guest

Re: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac - Patrzcie tu :]

kingunia_30
    Guest

Re: znów Łysek, czekam juz ponad miesiac - Patrzcie tu :]

ja rozumiem te terraria ze wszedłes w jakas tam wspólke z przyjacielem i zostales walniety w rogi ale to nie tylko terraria byly pszyczyna takich negatywów na twój temat chociazby moje anoliski tez weszly w spólke ??????? albo karmówka tez ma spółke jestes walkaz i nic wiecej i nic tego nie zmieni na pewno nie twoje tłumaczenie i jakies tam rekompensaty

cogito ergo sun

Uprawnienia umieszczania postów