-
Jecek_lublin to oszust !!!
Witam
zamówiłem u tego typka 2 terra jedno 30/30/25 a drugie coś około 25/25/20. dałem za nie wraz z przesyłką 85 zł. dostałem je dziś za pobraniem. Jak otworzyłem paczkę to zaznałem szoku :/ zostałem okazntowany: dostałem terra bodajże 28/27/24 bez szyb ( na prowadnicach) brzydkie, pęknięte w rogu i od środka obklejone gipsem w 2 miejscach. A w środku tego "terrarium" był połamy mały faunabox :] Coś około 10/15/10... bez komentarza poprosu. Chciał bym poprostu odzyskać swoje piniądze, ale jak to zrobić ? Koleś mieszka w lublinie, a mi narazie się nei chce tam jechać bo to troszke daleko... Powiedzcie bo możliwe, że Wy też byliście oszukani... : Jak odzyskać pieniądze w takim przypadku ? ...
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Morduk
-
Re: Jecek_lublin to oszust !!!
Koles jest chyba z LUBINA, a jego nick to Jacek_lubin- to tak na wypadek, zebys nie szukal kogos chetnego do odwiedzenia go w lublinie zamiast w lubinie 
-
ja mam blisko do lubina wiec jak cos to pisz - ale znam JAcka i nie wierze zeby chcial cie oszukac.moze pomylka przy pakowaniu?
-
Saurus - w Lublinie a nie lubinie 
Witaj
Nie wiem czy pomyłka czy nie. Ale jak co to by odpisał. Jeżeli odda mi kasę lub wyśle te terra na które się umawialiśmy to wszystko odwołam i będzie ok. Tak w ogóle miał wcześniej wysłać, ale najpierw miał szybkę dorobić, później znów cos i w końcu sam nie wiem. Pisałem też do niego czy to może pomyłka, ale jak pisałem nie odpisuje, a dlatego wziąłem u niego te terra, ponieważ dzis do mnie przyszła l.parahybana l12 i siedzi w pudełku :/ Bo jak wspomiałem nawet głupiej szybki nie ma terra :/ póki co czekam na jego odpowiedź. Niestety tak się złożyło że jutro wyjeżdżam i wracam w piątek i parahybanka posiedzi tak do piątku ...
Więc póki co poczekam do końca tygodnia, a później będzie trza coś robić jak nie odpowie.
Pozdro
Morduk
sorki za orty lub coś
-
jak największe sorki Saurus !
miałeś rację z "lubina", a nie z "lublina".
jeszcze jaz sorki, ale w jednym miejscu jest napisane "lublin" i to mnei zmyliło
pozdro
-
Noooo, niech tylko ktoś z Lub-li-na skali swoją repuację ja mu dam.}
-
heh ja go znam wymienialem sie z nim z reko do reki nie wiem czemu cie oszukal mnie sie wydal spko ale moze rtylko dla tego ze krotko z nim gadalem
Uprawnienia umieszczania postów