Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: <<<< złodziejstwo>>>>>>>

Mieszany widok

kingunia_30
    Guest

<<<< złodziejstwo>>>>>>>

słuchajcie wszyscy któzy zostali oszukani przez łyska!!!!!!!!!!!! nie mozemy na to pozwolic zeby jakis tam gówniaz robil nas w wala niech którys z moderatorów zrobi cos z tym złodziejem .Zwracam sie z ogromną prosba do moderatorów strony niech ktos mu da bana bo pszecierz to jest jawna kradziez!!!!!!!!!!! jestescie z tą stronke odpowiedzialni wiec zróbcie cos z tym bo tak byc nie moze .Do pewnego czasu stronka miala renome w polskim internecie i nie tylko a teraz co sie robi złodziejstwo i oszustwo.Gówniaz zrobił nie tylko mnie w wala ale tu sa ludzie którzy róniez zostali oszukani.Tak czy inaczej ja jutro ide na policje i sprawa zajmnie sie policja równiez namawiam osoby które zostaly pszez niego oszukani zeby równiez poszly na policje bo na takie cos nie mozna pozwolic.Kupilam od niego trzy sztuki anolisów pieniadze pszeslalam na jego konto i obiecywal ze mi zaraz po nadejsciu pieniedzy pszesle anoliski a nawet mi napisal ze je juz wyslala paczki jak nie dostalam tak nie dostalam ,zdenerwowana zadzwonilam na poczte do jego mniejscowosci i zapytalam czy taki delikfent pszesylal na moje nazwisko jakąkolwiek pszesylke powiedziano mi ze nikt nie wysylal mi zadnej paczki . Jeszcze raz sie zwracam z prosba do moderatorów o szybka reakcje na to oszustwo.

równiez prosze o nie usuwanie mojego posta niech on bedzie pszestrogą dla innych terrarystów któzy maja zamiar robic z nim interesy

cogito ergo sun

minok
    Guest

Re: >>>>

Jeśli faktycznie jest tak jak mówicie ja jestem za daniem mu bana neich sobie sprzedaje co innego i gdzie indziej.

ps. Moderatorzy nie mogą dawać banów

SpN
    Guest

Ja czekam do niedzieli po czym ide na policje bo jak widac nie tylko terraria nie dochodzą wiec jego tlumaczenie że jakis kolega od tych terrariow nawalil w tym momencie jest niewazne

Nook
    Guest

zajme sie tym

Dziadu
    Guest

Tak powiem Masz potwierdzenie wpłaty! Najlepiej żebyś jeszcze znalazł potwierdzenia zamówienia bo policji naczej nie wystarczy dowód wpłaty!

I bardzo dobrz może jak łyskowi sie oberwie to może inni sie opamiętają!

ironkapela
    Guest

No w tym przypadku Łysek juz nie bedzie sie tlumaczyl tym ze nie nadaza z robieniem terrariow...

tasiemiec
    Guest

no i najlpeiej jakbys zgadala sie z wszystkimi oszukanymi zeby uzbierala sie wieksza kwota na ktora was oszukal a nie ze kazdy z was odzdzielnie na wlasna reke bedzie probowal, pozdrawiam

mordd
    Guest

Od tego jest policja. I tylko ona.

kingunia_30
    Guest

tasiemniec dzieki za pomysła jest to bardzo mądry pomysł i tak tez zrobimy jak mi podpowiedziales:P bo nie mozna na takie cos pozwolic zeby jakis tam gówniaz robil polowe polski w h........a

cogito ergo sun

Dziadu
    Guest

Powiem jedno! Widać jest to sprawa wyższej wagi która poczęści może zaszkodzić serwisowi! Jak naraźe widać że zostali oszukani terraryści tylko z tego serwisu!
    Proponuje aby administrator zainterweniował w tej sprawie ponieważ serwis może dużo stracić! Nie prostrzym rozwiązaniem by był poprostu poproszenie Łyska o zwrot pieniędzy! Ile to problem przelać pieniądze z konta na drugie konto lub pocztą wysłać

Uprawnienia umieszczania postów