Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Łysek-świerszcze

szajkers
    Guest

Łysek-świerszcze

czekam ponad 2 tygodnie na świerszcze od Łyska a tu dalej nic. Obiecuje mi a nie wysyła. Jeden gekon mi już zdechł z głodu a drugi ledwo zipie czekam na wiadomość na gg na e-maila, na telefon a tu dalej nic niewiem co on sobie wyobraża jeśli tak dalej to go zaskarże o kradzierz ( bez obrazy ). Łysek czekam na świerszcze

docxp
    Guest

Re: Łysek-świerszcze

Albo sobie jaja robisz albo jesteś nie do końca zdrowy psychicznie. To że Łysek kręci to na tym forum wiemy nie od dziś. Ciężko ci iść do sklepu i kupić świerszcze dla pupilka?

szajkers
    Guest

a włąśnie w sklepie niemają świerszczy

SpN
    Guest

to niemogłeś załatwić od innego hodowcy?
    Zagłodzić gekona na śmierć to nie jest takie łatwe zadanie trzeba naprawde nie mieć wyobraźni :/

Samael
    Guest

Mysle ,ze Cie to zainteresuje Szajkers - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=6965&t=6965

Awikularia
    Guest

Albo isc na łąkę i nałapać pasikonikow. Naprawde trudno zaglodzic gada... Oj, nieladnie, nie postarales sie.... Sam sobie opinie wystawiles.... Szkoda tylko zwierzaka (jezeli to wszystko prawda).

hanzel
    Guest

moim zdaniem to tylko głupia gadka, jezeli masz choc troche serca czlowieku to nie dał byś paść zwierzęciu z głodu. Nie tylko Łysek sprzedsaje karmowke w Polsce, jak sam napisal ma teraz problemy co moglo sie zdarzyc kazdemu. Rozumiem ze mozecie nie byc zadowolenie z interesow z kims kto sie nie wywiazuje z umowy <jak narazie> ale nie piszcie postów ze przez niego wam gady padaja, przeciez to nie on jest temu winien.....

OlekL
    Guest

Daj spokój szajkers ja miałem problemy z karmówka to robiłem gekonowi lamparciemu owocowe papki zeby tylko coś zjadł a i tak nie potrzebnie , bo ogon miał gruby jak bela

SpN
    Guest

hanzel:czemu piszesz w liczbie mnogiej?
    A w to ze padl ci jaszczur z glodu niewierze : /

hanzel
    Guest

napisałem w liczbie mnogiej bo coraz czesciej spotykam na forum posty dotyczace Lyska, to mi wyglada na kolejna afere, afera tcp "Łysek Gate";] A tak na poważnie to rozumiem ze wiele osob jest nie zadowolona długosci oczekiwania na zamówienia, ale żeby pisac ze przez niego komuś Gekon padł z głodu to juz przegiecie.

Uprawnienia umieszczania postów