-
Łysek-świerszcze
czekam ponad 2 tygodnie na świerszcze od Łyska a tu dalej nic. Obiecuje mi a nie wysyła. Jeden gekon mi już zdechł z głodu a drugi ledwo zipie czekam na wiadomość na gg na e-maila, na telefon a tu dalej nic niewiem co on sobie wyobraża jeśli tak dalej to go zaskarże o kradzierz ( bez obrazy ). Łysek czekam na świerszcze
-
Re: Łysek-świerszcze
Albo sobie jaja robisz albo jesteś nie do końca zdrowy psychicznie. To że Łysek kręci to na tym forum wiemy nie od dziś. Ciężko ci iść do sklepu i kupić świerszcze dla pupilka?
-
a włąśnie w sklepie niemają świerszczy
-
to niemogłeś załatwić od innego hodowcy?
Zagłodzić gekona na śmierć to nie jest takie łatwe zadanie trzeba naprawde nie mieć wyobraźni :/
-
-
Albo isc na łąkę i nałapać pasikonikow. Naprawde trudno zaglodzic gada... Oj, nieladnie, nie postarales sie.... Sam sobie opinie wystawiles.... Szkoda tylko zwierzaka (jezeli to wszystko prawda).
-
moim zdaniem to tylko głupia gadka, jezeli masz choc troche serca czlowieku to nie dał byś paść zwierzęciu z głodu. Nie tylko Łysek sprzedsaje karmowke w Polsce, jak sam napisal ma teraz problemy co moglo sie zdarzyc kazdemu. Rozumiem ze mozecie nie byc zadowolenie z interesow z kims kto sie nie wywiazuje z umowy <jak narazie> ale nie piszcie postów ze przez niego wam gady padaja, przeciez to nie on jest temu winien.....
-
Daj spokój szajkers ja miałem problemy z karmówka to robiłem gekonowi lamparciemu owocowe papki zeby tylko coś zjadł a i tak nie potrzebnie , bo ogon miał gruby jak bela
-
hanzel:czemu piszesz w liczbie mnogiej?
A w to ze padl ci jaszczur z glodu niewierze : /
-
napisałem w liczbie mnogiej bo coraz czesciej spotykam na forum posty dotyczace Lyska, to mi wyglada na kolejna afere, afera tcp "Łysek Gate";] A tak na poważnie to rozumiem ze wiele osob jest nie zadowolona długosci oczekiwania na zamówienia, ale żeby pisac ze przez niego komuś Gekon padł z głodu to juz przegiecie.
Uprawnienia umieszczania postów