blo napisał(a):

Mimo, że sporo osób wstawiało sie za nim to jednak
> coraz bardziej obawiałem się, że ta cała jego gadka o
> zaginionej na poczcie paczce to zwykła ściema. Napisałem mu, że
> jeśli mnie wałkuje bo nie ma kasy na tą versi, to jak jest na
> tyle uczciwy to niech pójdzie na poczte i powie tam komuś żeby
> mi ją odesłali. Odpisał że wcale tak nie jest i że nie wziął
> tej minatrix od Tony_666 bo czekał na przesyłkę ode mnie. Okej,
> mogę jeszcze poczekać, może coś się wydarzy i paczka cudownie

Mi akurat tak samo sciamniał,napoczątku jak miał wpłacić kase juz na moje konto to pieniadze niedochodziły to powiedział że wysłał,pozniej że niewysłał pieniędzy dlatego że czeka na przelew za agamę którą niby sprzedawał,miał po pająka odemnie pozniej przyjechac na 100%osobiście lub moze razem z kuzynem,następnym razem jak twierdził,że wysłał kase,lecz ona niedocierała za każdym razem ,w miedzyczasie jeszcze przestawał sie odzywac na gg że niemogłem sie dowiedziec co z kasą i przedłużało czas transakcji z adderem do której niedoszło z powodu nieuczciwości addera.
Jak minęło ponad 2tygodnie od jego wysyłania mi pieniędzy twierdził ,że pieniądze będzie miał tak czy tak bo ma urodziny........ :P i nastepne miesiace...czekania by były:P Poprostu jemu nie można ufać,napewno nie tak fałszywemu człowiekowi jak adder,który co innego mówi co innego robi(ze wszystkim ściemnia).
Upłynęło mi czasu z nim ponad 2 tygodnie na jego beszczelnym kłamaniu,że pieniądze zostały wysłane i pozniej 2 raz to samo,miewięcej w nastepnej kolejności odbiór osobisty,że czeka na przelew za agame i że ma urodziny .