Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: pewien użytkownik o nicku Burn :)

Mieszany widok

Morduk
    Guest

pewien użytkownik o nicku Burn :)

Witam
    Mam pytanie: czy ktoś z nim robił interesy, a jeżeli tak to czy był zadowolony? właśnie kupuje od niego samizkę l12 parahybany, a to nie są bardzo małe pieniądze :P (sorki Burn ale ostatnio oszukali mnie pare razy i wolę sprawdzić)
    Pozdrawiam

KoReXoN
    Guest

Re: pewien użytkownik o nicku Burn :)

No Ogromne pieniądze... <hehehe>

ser
    Guest

dla ciebie, to sie sa moze uze pieniadze KoReXon, ale ja tez wole sie zapytac, niz stracic nawet glupie 5 zl...

Morduk
    Guest

a czy ja Korexon mówię że duże pieniądze ? 160zł to duż onie jest ale znów to nie jest 5 zł :] za taką kwotę można kupić 4-5 terrari przeciętnych :] a jeżeli miał bym stracić to wolałbym stracić 20 zł niż 160 :]
    Pozdro

P.S. czy to tzn że nikt z nim nie robił interesów ?

Lukas_d2005
    Guest

Jak dla was 160 zł to nie jest sporo to ja chętnie takie pare groszy moge przyjąć ;P;P;P

smithimen
    Guest

Ja też sie do tego dolaczam Dla mnie 160 zl to są duże pieniądze Morduk zadał pytanie, wiec zamiast się klocic czy 160n to duze pieniadze;/ to moze lepiej mu odpowiedziec??;/ KoReXoN jak masz cos takiego do powiedzenia to moze idz na priv? Jak nie piszesz do tematu to po co sie odzywasz, ja teraz tez nie pisze, ale nie moge takich ludzi... jak KoReXoN to nie sa duze pieniadze to daj mi zaopiekuje sie nimi, albo daj biednym na chleb... widac im bardziej sie przydadza niz tobie;/ :[

Uprawnienia umieszczania postów