słuchajcie wszyscy któzy zostali oszukani przez łyska!!!!!!!!!!!! nie mozemy na to pozwolic zeby jakis tam gówniaz robil nas w wala niech którys z moderatorów zrobi cos z tym złodziejem .Zwracam sie z ogromną prosba do moderatorów strony niech ktos mu da bana bo pszecierz to jest jawna kradziez!!!!!!!!!!! jestescie z tą stronke odpowiedzialni wiec zróbcie cos z tym bo tak byc nie moze .Do pewnego czasu stronka miala renome w polskim internecie i nie tylko a teraz co sie robi złodziejstwo i oszustwo.Gówniaz zrobił nie tylko mnie w wala ale tu sa ludzie którzy róniez zostali oszukani.Tak czy inaczej ja jutro ide na policje i sprawa zajmnie sie policja równiez namawiam osoby które zostaly pszez niego oszukani zeby równiez poszly na policje bo na takie cos nie mozna pozwolic.Kupilam od niego trzy sztuki anolisów pieniadze pszeslalam na jego konto i obiecywal ze mi zaraz po nadejsciu pieniedzy pszesle anoliski a nawet mi napisal ze je juz wyslala paczki jak nie dostalam tak nie dostalam ,zdenerwowana zadzwonilam na poczte do jego mniejscowosci i zapytalam czy taki delikfent pszesylal na moje nazwisko jakąkolwiek pszesylke powiedziano mi ze nikt nie wysylal mi zadnej paczki . Jeszcze raz sie zwracam z prosba do moderatorów o szybka reakcje na to oszustwo.

równiez prosze o nie usuwanie mojego posta niech on bedzie pszestrogą dla innych terrarystów któzy maja zamiar robic z nim interesy

cogito ergo sun