-
Do łyska
Niewiem na który mail pisać bo już conajmniej 3 podawales,zreszta na maila i tak zapewne nie uzyskam odpowiedzi wiec pisze tu
Daje ci czas do wtorku na jakiś ruch w sprawie terrarium,jeśli uważasz ze do wtorku sie nie wyrobisz napisz na gg podam ci numer konta i zwrot kasy.
Później ide na policje.
jeśli ktoś jeszcze zostal przez łyska wrobiony i chce sie przylaczyc do zgloszenia to prosze o kontakt
sp00n@op.pl
-
Re: Do łyska
poczekaj moze troche , nie potraficie czyac ? wszystkie afery z łyskiem sie rozwiazują , i ciagle zakłądacie posty ze to oszut a potem przerpaszacie.
-
Zgadzam sie z Obcym. Powoli to wszystko zaczyna byc nudne. Skoro Łysek powiedzial ze sie wywiaze, to chyba to zrobi, tym bardziej iz z wieloma osobami od zcasu afery wyrownal juz rachunki.
P.S
Moze napisac do Nooka zeby zalozyl nowy dział np. dział Łysek ;D
-
Hehe.. na spokojnie do niego zadzwoń najlepiej ! Wtedy spytaj go w imieniu wszystkich i powiedz jak sprawa stoi.
-
i co mi po tym jak zadzwonie i uslysze znowu ze za kilka dni bedzie wyslane to terrarium.
juz dwa miesiace temu bylo niby gotowe i wysylane.
Teraz znowu ostatnio byl kontakt i na czwartek ostatecznie mialo byc
i co?to samo co zawsze czyli brak terrarium brak kontaktu
juz mi sie niechce bawic z nim w takie podchody,chociaz watpie czy policja cokolwiek z tym zrobi
-
No to jak tak mówisz to rzeczywiście lipa :[
Ale wstrzymaj sie z ta policją troszke jeszcze.. Może do w tych paru dniach sie cos wyjaśni (oby)
-
i tak sie dlugo wstrzymywalem
gdyby nie to ze kazdy tak go bronil to bym juz dawno poszedl
-
U mnie sprawa wyglądała troche inaczej bo kupiłem karmówkę po przez allegro i są dowody na zawarcie z im tranzakcji więc są jakieś dowody w późniejszym dochodzeniu.
Ale ja wpłaciłem kase od razu tak jak sie dogadywaliśmy i miał wysłac na 2 dzień karmówkę, po wpłacie kasy zero kontaktu i tu także telefonicznie go nie mogłem zastać, na mejle nie odpisywał po prostu jakby go nie było!! Więc wysłałem mejla poprzez allegro i na 2 dzień odpowiedział (czyżby przypadek?). I po prawie tygodniu dostałem to co kupiłem czyli 500 sztuk świerszcza + mącznik + drewnojadki. No wydawało by sie że wszystko jest w porządku ale nic bardziej mylnego, maczniki i drewnojady tak zapakował że przegryzły siateczkę (nie wiem czy to był cieniutki materiał czy też plastik ale było to bardzo giętkie i cieńkie) i swobodnie poruszały sie po paczce, chodziły wśród świerszczy i żeby nie było owinięte papierem to pewnie wyszły by wszystkie w czasie transportu i tak trochę zanim otworzyłem wyszło ale to były pojedyńcze osobiniki. A co do świerszczy to zamówiłem 500 sztuk domowych a dostałem 500 sztuk bananowych!!! Umiawialiśmy sie dobitnie że wysyła mi domowe choć chciał wcisnąc mi bananowe bo mówił że ma ich dużo, dużo i są lepsze. Ja ich nie chciałem bo mam ich ze swojej wcześniejszczej chodowli mnóstwo i chciałem powiększyć o nowy gatunek a tu zonk, nowa dostawa bananowca i po co!! Ale to jeszcze nic, duża część tych bananowców zdycha, robią sie czarne, ciemne i z upływem czasu przestają sie całkowicie ruszać (choć i tak siedzą w miejscu i ruszają odnurzami ale sie nie poruszają). I co wy na to powiecie. Co mam z nim zrobić??
pozdrawiam
-
ja tez czekam na swoje terraria juz 45 dni, mimo wielu obietnic jeszcze nic nie dostalem
-
A jaki łysek ma nick na allegro??
Uprawnienia umieszczania postów