No to i na allegro sie doigrał Łysek. Ale ciekawi mnie czy zablokowali mu konto temu że nie uiścił opłaty za tranzakcje/aukcje dla allegro, nazbierało sie pewnie tego troche bo sprzedał nie mało, czy też może ktoś z allegrowiczów doniósł dla serwisu kilka słów, może było kilku donosicieli i wtedy allegro zawiesiło mu konto, no nie wiem jak to tam było.
Heheh ale przed zawieszeniem mu konta spore grono osób kupiło u jego karmówkę i ciekawe czy dostaną towar?? Czy im powysyła to za co zapłacili. Osobiście wątpię bo sam sie przekonałem ile trzeba nastraszyć go, ile nerwów zepsuć aby otrzymać to co się należy. Może wyjśc z tego założenia że jeżeli konto na zawieszonie to wszystkie aukcje są już anulowane i nic nie musi wysyłać ani oddawać (Łysek pewnie i kasy nie odda jak to było z terariami). I powiększy sie lista oszukanych osób, przez jego. Pewnie znajdą się osoby które tego nie odpuszą i skończy sie to fatalnie dla sprzedającego, cięganie sie po sądach itd. Czego mu nie życze.
No to jest moje zdanie i nie mówię że tak jest czy tak będzie.
A co to "Łysy1895" to sprawdzałem na tym forum i na allegro i kogos takiego nie ma
pozdrawiam