-
Re: Do łyska
OK niedawno wrocielm z niemeic i pierwsze co usiadlem do kompa aby zobaczyc co nowego wymyslili ludzie nie majacy ze sprawami nic wspolnego...
I w sumie w drodze powrotnej wymyslalem scenariusze co do dalszego rozwijania sie scenariusza... musze powiedziec ze nie zaskoczylo mnie to poniewaz przewidywalem taki rozwoj wydarzen, chodzi tutaj o osoby nie majace nic wspolnego ze sprawa a ktorej najwiecej sie rozpisuja i maja do powiedzenia najwiezej ZA MNIE.
Ostatnimi czasy mnie nie bylo troszke i sad nie moglem pisac na forum... od najblizszego poniedzial;ku to sie juz zmieni i bede mogl nabiezaco sledzic wypowiedzi na forum.
Zaden nowy temat mnie nie zdziwi bo chyba moglicie wymyslic juz wszystko a tematy byly przerozne. .. ale OK tak jak pisalem rozumie was (chodzi o osoby ktore wplacily kase i czekaly)... to wasza kasa i macie do niej pelne prawo - nie ulega to zadnym watpliwoscia i to szanuje... i tak po koleji zaczalem przelewac wam kase przekazami domowymi. Dzis zdazylem na poczte i kase otrzymali: Paweł (Nowy Targ), Piotr (Łęczna), Adam(Warszawa), Przemek(Kraków). Do realizacji z tego co teraz widze zostały jeszcze 2przelewy i one zostana zrealizowane w dniu jutrzejszym miedzyinnymi do spN,
Jak wszyscy widza pisalem ze kase oddam jesli nie wyjasnie ze "znajomym" sytuacji, trzymałem i oddaje ja teraz z powrotem
Jeszcze raz Was bardzo przepraszam za to cale zamieszanie
Teraz bede nieco czesciej na GG 5469475 a wiec zapraszam do rozmow.
Wybaczcie ale dopiero jutro i po jutrez odpisze na wszytskie e-maile dotyczace pytan o zwierzaki, nowe zamowienia etc. bo nie ogarne tego wszystkiego teraz...
Jeszcze jedna sprawa ktora mnie dziwi w tym wszystkim to postawa niektorych osob i pragne wszystko rozwiac:
prome - jak widzisz kase zwracam a co do jakosci i tego co dostaja kupujacy to widac po komentarzach ze jest to to czego oczekiwali i to co nabyli ode mnie! Twoja sprawa jest z osobnej beczki i przyjze sie jej lada dzien a moze nawet lada godzine tylko musze wstac i byc wypoczety aby wszystko pozbeiurac do kupy.
Troszke nie potrzebnie podjudzales ludzi piszac ze nie oddam kasy bo jak widzisz byles w bledzie.. ale OK nie bede o tym pisal.. tak jak mowilem lada moment wyjasnie i z Toba sprawe co do towaru ktory rzekomo sie nie zgadzal z zamowionym
Teraz widze kilku ciekawskich ktorzy zadali pytania odnosnie nowego konta na tcp Jestem posiadaczem konta Łysek i to jest jedyne oje konto (jesli doszly inne podobne konta to prosze ich nie wiazac ze mna).
Co do allegro - owszem konto zostalo zawiesozne, jeszcze jak bylem w Niemczech to pisalem do allegro prosbe o napisanie o co chodzilo... dowiedzialem sie ze w dwoch aukcjach ze zwierzakami nie bylo napisu " Oświadczam o dopuszczeniu do obrotu w Polsce oraz zapewnieniam bezpieczny i humanitarny transport". - jako ze juz wczesniej mi "zwineto" aukcje za to to tym razem zostalem ukarany w nieco ostzrejszy sposob. Swoje stanowisko przekazalem do serwisu poniewaz aukcja dotyczyla karmowki to przoczylem napisanie o tym i w pospiechu wystawilem aukcje...
Podsumowujac jak widze juz tylko znikome osoby pisza o tym ze je "oszukalem" mam nadzieje ze rownie licznie napisza przepraszam za obelgi w moim kierunku oraz tak licznie beda pisac iz zwrocilem i wszystko wyjasnilem.
Ja wszystkich jeszcez raz bardzo, bardzo przepraszam za to ze przez moja glupote i "spolke" z idiota - bo inaczej nie mozna okreslic mojego znajomego ktory mial robic terraria- musialo to sie tyle ciagnac...
ja z tego wszystkiego mam nauczke i mam nadzieje ze na przyszlosc nie bede szedl sciezka interesu zalatwiajac dla kogos zlecenia a cierpiac na nich osobiscie - tak to wlasnie wygladalo poniewaz szczerze wam poweim ze jesli nawet z terrariow by cos wyszlo to nie mialbym z tego ani zlotowki...
Tak nic z tego nie mam a w zamian zszargane nerwy, kupa wstydu i minusy u was... mam nadzieje ze to odbuduje.
Jeszcze raz bardzo Was przepraszam a osoby z ktorymi mam jeszcze cos wyjasnic prosze o kontakt jesli sie jeszcze osobiscie nie zglosilem.
spN - jesli masz konto prosze napisz mi numer na GG 5469475 @: kgtz@wp.pl to Ci przeleje kase jesli nie otrzymam informacji do jutra (a wlasciwie do dzis do godziny 15:00) to kasa poleci przekazem pocztowym na Twoj adres...
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam wszystkich!
Uprawnienia umieszczania postów