Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Do łyska

kurzak
    Guest

Re: Do łyska

`łysek a kiedy wróciłeś daj mi dokładną date!!!!!!!!!!!!!!!!!

prome
    Guest

Łysek jeżeli naruszyłem twoją godność osobistą to tu publicznie Przepraszam (gdzieś słyszałem czy może przeczytałem że duży procent osób nie umie publicznie przepraszać, ja na szczęście taką zaletę posiadam :P )
    Ale i wina za takie posty leży i po twojej stronie, przecież wypadało by powiadomić kontrahenta o wyjeździe i po sprawie, nie było by takich komentarzy że Łysek sie nie odbiera telefonu, że Łysek olewa mnie itd bo każdy by wiedział co sie dzieje z tobą i logiczne by było że jest niemożliwe wysłanie towaru czy coś takiego. No ale taka jest natura człowieka że uczy sie na błędach, których później próbuje drugi raz nie popełnić. A co do tych śiwerszczy to pogadamy prywatnie.
    pozdrawiam

Łysek
    Guest

SpN - kasa poszla szczegoly w e-mailu
    pozdrawiam

PS. jesli ktos jeszcez zostal prosze o kontakt na GG 5469475 (podawajcie numer zamowienia, oraz numer konta do zwrotu)

Ophidia
    Guest

czlowieku, przeciez ty nic nie odpowiadasz na gg...
    Tylko nie pisze ze moze cie nie ma, pisalem kilkadziesat razy, o roznych porach dnia, odpowiedziales tylko pierwszy raz, doputy nie przedstawilem z czym sie do ciebie zwracam.

djrasti
    Guest

Sluchaj LYSEK DOSYC TEGO PIERDZENIA, tylko WYBACZCIE i PRZEPRASZAM. Co do ku... nedzy ma twoja gowno mnie obchodzaca spolka z jakims szklarzem do moich swierszczy i DREWNOJADOW! Ile mam czekac???????????? 5 lat????????? Mowisz ze malo jest juz skarg? Ze nie jestes oszustem? Dlaczego nie odbierasz telefonu? Mam Ci duzo do powiedzenia.

djrasti
    Guest

Sluchaj LYSEK DOSYC TEGO PIERDZENIA, tylko WYBACZCIE i PRZEPRASZAM. Co do ku... nedzy ma twoja gowno mnie obchodzaca spolka z jakims szklarzem do moich swierszczy i DREWNOJADOW! Ile mam czekac???????????? 5 lat????????? Mowisz ze malo jest juz skarg? Ze nie jestes oszustem? Dlaczego nie odbierasz telefonu? Mam Ci duzo do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów