Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: giełda w łodzi

Lukas
    Guest

giełda w łodzi

czy ktoś się orientuje ,na jakiej ulicy znajduje się giełda w łodzi?, jak tam dojechać z dworca gółównego?szukam kogoś z wrocławia z kim mógłbym sie na nia zabrać.

Lukas_d2005
    Guest

Re: giełda w łodzi

Weź możę poszukaj,było na forum wiele razy...eeeh
    1.czwartek-wejścietylko na zarejestrowany sklep zoologiczny,ceny hurtowe,opłata 10 zł ,godz. 16 + ,za Matką Polką,przy ul.Równej

2.NA starcie na bałutach,niedziela,darmowy wstęp,nie wymagane upoważanienie,od 9+

MS
    Guest

prawie wszystko co napisałeś sie zgadza ale nie trzeba mieć zarejestrowanego żadnego sklepu, wejść może każdy, a opłata 10zł obejmuje samochód i 2 osoby, każda kolejna osoba to dodatkowe 10zł

Lukas_d2005
    Guest

Serio?? Mi goścówka z zoologa mówiłą że na sklep zoologiczny :]

MS
    Guest

kiedys trzeba było mieć jakieś papiery żeby móc wejść tam, ale już od dłuższego czasu każdy może wejść

fran
    Guest

Mi tez jedna z zoologika powiedziala ze trzeba miec sklep zarejestrowany, no ale przeciez nie chciala stracic klienta bo szansa na to ze cos u niej kupie spadlaby do ok. 5% jakbym pojechal na ta gioelde )))))

Lukas_d2005
    Guest

Tzn ja u niej kupuje tylko siano i trociny :P Ale często przychodze pogadać itp. Jest fajna,jak byłem mał wymieniałą mi ryby,i cały czas to robi :P Zawsze da jakąśrade,jakiś przedmiot na sprzedażwystawi,jest spoko )) I powiem szczerze badziej cenie ten mały sklepik niż duże sklepy bardziej zaopatrzone , bo tam jest zasada : niekupujesz? spadaj! takie małe sklepiki mają klimat,a sprzedawcy chociaż nie stać na duży i przestronny skle i wiele gatunków,to posiada wiedzę ( o zwierzętach,a nie jak je opylaćnaiwnym klientom) ))

fran
    Guest

A czy ta giełda odbywa sie w kazdy czwartek i czy teraz sie bedzie odbywala bez wzgledu na to ze sa wakacje???

Uprawnienia umieszczania postów