-
giełda w łodzi
czy ktoś się orientuje ,na jakiej ulicy znajduje się giełda w łodzi?, jak tam dojechać z dworca gółównego?szukam kogoś z wrocławia z kim mógłbym sie na nia zabrać.
-
Re: giełda w łodzi
Weź możę poszukaj,było na forum wiele razy...eeeh
1.czwartek-wejścietylko na zarejestrowany sklep zoologiczny,ceny hurtowe,opłata 10 zł ,godz. 16 + ,za Matką Polką,przy ul.Równej
2.NA starcie na bałutach,niedziela,darmowy wstęp,nie wymagane upoważanienie,od 9+
-
prawie wszystko co napisałeś sie zgadza ale nie trzeba mieć zarejestrowanego żadnego sklepu, wejść może każdy, a opłata 10zł obejmuje samochód i 2 osoby, każda kolejna osoba to dodatkowe 10zł
-
Serio?? Mi goścówka z zoologa mówiłą że na sklep zoologiczny :]
-
kiedys trzeba było mieć jakieś papiery żeby móc wejść tam, ale już od dłuższego czasu każdy może wejść
-
Mi tez jedna z zoologika powiedziala ze trzeba miec sklep zarejestrowany, no ale przeciez nie chciala stracic klienta
bo szansa na to ze cos u niej kupie spadlaby do ok. 5% jakbym pojechal na ta gioelde
)))))
-
Tzn ja u niej kupuje tylko siano i trociny :P Ale często przychodze pogadać itp. Jest fajna,jak byłem mał wymieniałą mi ryby,i cały czas to robi :P Zawsze da jakąśrade,jakiś przedmiot na sprzedażwystawi,jest spoko
)) I powiem szczerze badziej cenie ten mały sklepik niż duże sklepy bardziej zaopatrzone , bo tam jest zasada : niekupujesz? spadaj! takie małe sklepiki mają klimat,a sprzedawcy chociaż nie stać na duży i przestronny skle i wiele gatunków,to posiada wiedzę ( o zwierzętach,a nie jak je opylaćnaiwnym klientom)
))
-
A czy ta giełda odbywa sie w kazdy czwartek i czy teraz sie bedzie odbywala bez wzgledu na to ze sa wakacje???
Uprawnienia umieszczania postów