-
Łysek cd.
Kto już wyjaśnił całą sprawę z Łyskiem a kto jeszcze ma zastrzeżenia ? Proszę pisać
-
Re: Łysek cd.
No wlasnie wpisujcie sie moi drodzy z kim jescze cos jest do zalatwienia oprocz tych z ktorymi juz rozmaiwalem i uzgodnilismy forme zwrotow, dostawy etc.
Nie bede tutaj wypisywal z kim wyjansilem i z kim romzawialem bo to nie ma sensu... jak jeszcze cos jest to czekam na wiadomosc GG 5469475 a rozwiazemy sprawe jak najszybciej
-
Jam ma zastrzezenia, juz mnie nosi, ale jeszcze panuje nad soba, kase Ci poslalem 4 kwietnia, skad dowodu w platy w ponidzialek, i dalej ciemno i gucho, dalej zero kontaktu.
-
Mi miałeś wysłać kase juz 2 tygodnie temu. Odezwij się na dehalsim@wp.pl lub gg 1764906
-
Smith - kasa zostala puszczona przekazem pocztowym (juz poisalem w watku zalozonym przez SpN) Powinna byc dzis u Ciebie... poszlo cale 68pln na Twoj adres domowy
Ophidia skan otrzymalem i teraz musze przeszukac wplaty w banku czy przelew doszedl odezwe sie jeszcze dzis do poludnia
pozdrawiam
-
Łysek ja ciągle czekam na kase, terrari już nie chce, miały być 20 czerwca u mnie, a dzisiaj jest 24 i nie mam ani kasy ani terrari
-
whateva pisalem do Ciebie na G, prosze ywslij numer konta i przelewam kase tak jak mowilem i tak jak przelalem innym
pozdrawiam
-
wysłałem Ci nr konta na gg i też do Ciebie piszę na gg ale się NIE ODZYWASZ
terrarium8 wpłaciłem 202 pln
mój nr konta 62 1500 1487 1014 8010 7916 0000
-
Własnie dostałem kase więc poczekajcie troche a na 99% tez dostaniecie
-
"Ophidia skan otrzymalem i teraz musze przeszukac wplaty w banku czy przelew doszedl...."
Jeślie przelew nie przyszedl to juz wina poczty nie moja ....
"odezwe sie jeszcze dzis do poludnia". taaaaaaa ....... południe to 12 prawda ? hymmm, oczywiście pan łysek sie nie odezwał......
Uprawnienia umieszczania postów