-
Re: Łysek cd.
ja po dlugi swoje i kolegi wpadne na gielde :P wisisz mi 60drewnojadow i koledze grochowi pół litra macznaikow
wiec szykuj je na gielde:P
-
Ophidia juz do Ciebie napisalem
frydrych Ciebie i groocha przywitam z otwartymi ramionami
Bo robaczki dla was oczywiscie sie znajda no chyba ze znowusz u was bede wczesniej to dowioze tak jak ostatnio 
-
a co ze mną Panie Łysek ?
-
Łysek, pisałem ci, że che zwrot kasy !!!!
Nie wysyłaj mi żadnych jaszczurek !!!!
-
Łysek jest spoko :)
Witam
Ja z Łyskiem prowadziłem interesy na allegro i wszystko było OK. i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobry kontakt i serdecznie polecam każdemu. Może wzioł na siebie troche zadumo obowiązków i się gubi ale jest spoko.
Pozdrawiam 
-
Łysek nie jest spoko, jak narazie wyłudził odemnie kase ....
Łysek kiedy dostene kase ??????
-
Re: Łysek nie jest spoko, jak narazie wyłudził odemnie kase ....
Czzy już m/ówiłem, że to jakaś paranoja?
-
Tak,dokładnie-paranoja. Afera stulecia:P
Ja z Łyskiem interesy robiłem wiele razy,zawsze towar byl spoko,cena była bardzo dobra i nie mam ani jednego zastrzeżenia co do tej osoby.
Osoby które mają pewne,a nawet duże problemy,powinny trochę przyhamować moim zdaniem. Łysek sprzedaje zwierzaki na dużą skalę,a do tego ma jeszcze życie codzienne,więc przy takiej ilości zamówień po prostu nie ma czasu i się gubi. Pewnie dlatego Wasze sprawy się tak przedłużają.
-
Jak sprawa mojej szarańczy (gg milczy już drugi tydzień)?
-
No co, Łysek ma tyle spraw na głowie, musi wkoncu wydać tą całą kase co mu rześmy wpłacili, a co tam z nami ....., ma nas gdzieś i jest to fakt nie zaprzeczalny !
Uprawnienia umieszczania postów