Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Łysek cd.

wino
    Guest

Re: Łysek cd.

Ja od łyska chyba nic nigdy nie kupowałem, ale rozumie kolesia wiele osób go zna i wie ze to nie jest żaden oszust tak jak ktoś już pisał ze pan łysek po prostu ma tyle zamówień ze się wyrobić nie może ja proponuje dla niego żeby na jakiś czas zaprzestał handlu i wyrównał swoje wszystkie rachunki i pozałatwiał zaległe sprawy i zwolnił życie a po tem może dalej brać się za sprzedaż zwierzaków i innych rzeczy.

Nevermore
    Guest

łysek gare ;]

heh.....niezle lysek niezle nie znamy sie nie robilismy interesow ale szczerze mowiac balbym sie cos od ciebie teraz brac.. ;p

a skoro nie ma sie czasu i za duzo ma sie obowiazkow to po co tyle zlecen.....tylko same problemy pozniej....

whateva
    Guest

Panie Łysek oddaj mi moją kase!!

Panie Łysek ostatni raz grzecznie proszę o zwrot moich pieniędzy.
    Piszę do Ciebie na gg pare razy na dzień, wysyłam Ci maile ale niestety WSZĘDZIE GŁUCHA CISZA. Czyżbyś znowu wyjechał do niemiec i nie miał dostępu do sieci? czy znowu masz tak ogromne ilości zamówień, że nie jesteś w stanie odesłać mi 200pln?
    Proszę o zwrot moich pieniędzy i abyś przestał mnie lekceważyć. Mój nr konta to 62 1500 1487 1014 8010 7916 0000

DO MODERATORÓW
    dlaczego usunęliście mój temat????

Nazar
    Guest

BOoyaka mysle ze troche przesadzasz.

Sytuacja ktora sprowokowal łysek jest troche nienormalna.
    Jest wielu sprzedajacych ogromne ilosci towaru i problemu nie maja.
    NIe odzywanie sie na gg (dopiero wtedy gdy ktos podstepem napisze z innego numeru) tez wydaje sie smieszne.

Osobiscie uwazam ze ta bezkarnosc ma swoje granice, ale to nie ja podejmuje decyzje...

kurzak
    Guest

a co zemna terrarim 11

sisiorek1
    Guest

Dostalem kase

21 kwietnia zamowilem terra za 65 zeta u Lyska. Do dzisiaj kiedy dostalem zwrot kasy wyslalem mu ponad czterdziesci maili, wielokrotnie pisalem na gg i forum. Cala sprawa kosztowala mnie kupe nerwow i czasu.

Przepraszam Cie Lysek ze nazwalem Cie 'cwelem' w mailu i 'zlodziejem' na forum ale chyba rozumiesz ze mialem prawo sie wkurzyc, a sprawa z mojej perspektywy wygladala dosc jednoznacznie.

Co do innych epitetow, podtrzymuje ze jestes klamca, oszustem(pisales ze juz juz wysylasz terra itp) i skrajnie nieodpowiedzialnym czlowiekiem, ktory powinien czyscic kible a nie zajmowac sie handlem.

Mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz mial czelnosci sprzedawac czegos na tym forum, czego Tobie i uzytkownikom zycze...

Paweł

SławekS
    Guest

A u mnie nadal zero odzewu a już myślałem że sprawa się ładnie rozwiąże a tu kicha.

kurzak
    Guest

umnie tosamo terz nic

Maciek__17
    Guest

Łysek

Witam
    Ja robiłem ponownie już drugi interes z Łyskiem i wszystko jest OK. (dwa dni temu) bardzo dobry kontakt i fachowa dorada. Jestem zadowolony. Ale współczuje tym co maja z nim problemy.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia

whateva
    Guest

Re: Łysek

szkoda słów

Uprawnienia umieszczania postów