Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Łysek cd.

Ophidia
    Guest

Re: Łysek

Widac Pan Łysek dalej sobie z nas kpiny robi.

kurzak
    Guest

Re: Łysek cd.

... mnie to już gdzie moje zamówienie???

Maciek__17
    Guest

Łysek organizuje Giełdę w Jeleniej Górze

Mogę wszystkich poinformować że łysek organizuje Giełdę

whateva
    Guest

Rzetelność Pana łyska

Kontakt z Panem Łyskiem jest zaskakujący.

http://img61.imageshack.us/img61/3263/322ysek0dr.jpg

SpN
    Guest

Re: Rzetelność Pana łyska

to jest komiczne
    z mojej strony moge dodac ze po 2 miesiacach sie doczekalem zwrotu kasy.
    whateva:spróbuj zagadać z nowego numeru,u mnie zadziałało ale jak powiesz o co ci chodzi to kontakt i tak sie urwie :P

djrasti
    Guest

A wiecie dlaczego tak jest? Bo Łysek jeszcze nigdy nie został przez nikogo naliczony. Co bys powiedzial Łysek, gdybys mial zwrocic kase z dodatkowa oplata, 10zl za kazdy dzien zwloki? Kazdy sie cieszy jak wogole oddasz kase. Jak masz tyle obowiazkow to do kxxxy nie przyjmuj zamowien! Moja cierpliwosc juz nie istnieje. A pieniadze odzyskam, ale lepiej zebym nie musial do ciebie osobiscie sie fatygowac. Obiecuje ze to zrobie jezeli w tym tygodniu nie dostane przesylki. Do zobaczenia.

Martek
    Guest

Na aukcji zamowilem od Ciebie swierszcze bananowe. Pomijajac juz to ze napisales tam ze sa najwiekszymi swierszczami (co jest nieprawda) itd. Wplacilem Ci kase w sobote 18.05. Tego samego dnia napisales:
    "OK dziekuje z informacje Towar wyjezdza w poniedzialek
    pozdrawiam" Towaru jak nie otrzymalem we wtorek 21 tak nie dostalem do dzisiaj.

Moje gg# 3228513 mail mwernecki@o2.pl
    Mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.

wh6fxe
    Guest

lyske........ nie robilem z toba interesow (na szczescie) ale jak narazie bylem wyrozumialy. teraz rowniez widze, ze "troche" przesadziles. po co brales nastepne zamowienia jak nie dawales sobie rady z bierzacymi?? powinienes zwrocic kazdemu pieniadze badz wyslac to co zamowili, a wiecej.......... powinienies zwrocic im to co kupili badz pieniadze z nadwyzka. mysle ze nalezy sie im jakas rekompensata straconego czasu.

Samael
    Guest

No musze przyznac ,ze ciekawa rozmowa Zrobila sie z tego niezla farsa...Kompetencje pana Lyska pozostawiam bez komentarza... :| :/

SławekS
    Guest

a może zamiast biadolić wybrać się do wyżej wymienionego na giełdę (nie ma opocji że go nie będzie ) i rozwiązać sprawe "od ręki".

Uprawnienia umieszczania postów