-
Re: Łysek
Widac Pan Łysek dalej sobie z nas kpiny robi.
-
Re: Łysek cd.
... mnie to już gdzie moje zamówienie???
-
Łysek organizuje Giełdę w Jeleniej Górze
Mogę wszystkich poinformować że łysek organizuje Giełdę
-
-
Re: Rzetelność Pana łyska
to jest komiczne
z mojej strony moge dodac ze po 2 miesiacach sie doczekalem zwrotu kasy.
whateva:spróbuj zagadać z nowego numeru,u mnie zadziałało ale jak powiesz o co ci chodzi to kontakt i tak sie urwie :P
-
Re: Rzetelność Pana łyska
A wiecie dlaczego tak jest? Bo Łysek jeszcze nigdy nie został przez nikogo naliczony. Co bys powiedzial Łysek, gdybys mial zwrocic kase z dodatkowa oplata, 10zl za kazdy dzien zwloki? Kazdy sie cieszy jak wogole oddasz kase. Jak masz tyle obowiazkow to do kxxxy nie przyjmuj zamowien! Moja cierpliwosc juz nie istnieje. A pieniadze odzyskam, ale lepiej zebym nie musial do ciebie osobiscie sie fatygowac. Obiecuje ze to zrobie jezeli w tym tygodniu nie dostane przesylki. Do zobaczenia.
-
Na aukcji zamowilem od Ciebie swierszcze bananowe. Pomijajac juz to ze napisales tam ze sa najwiekszymi swierszczami (co jest nieprawda) itd. Wplacilem Ci kase w sobote 18.05. Tego samego dnia napisales:
"OK dziekuje z informacje Towar wyjezdza w poniedzialek
pozdrawiam" Towaru jak nie otrzymalem we wtorek 21 tak nie dostalem do dzisiaj.
Moje gg# 3228513 mail mwernecki@o2.pl
Mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.
-
lyske........ nie robilem z toba interesow (na szczescie) ale jak narazie bylem wyrozumialy. teraz rowniez widze, ze "troche" przesadziles. po co brales nastepne zamowienia jak nie dawales sobie rady z bierzacymi?? powinienes zwrocic kazdemu pieniadze badz wyslac to co zamowili, a wiecej.......... powinienies zwrocic im to co kupili badz pieniadze z nadwyzka. mysle ze nalezy sie im jakas rekompensata straconego czasu.
-
-
a może zamiast biadolić wybrać się do wyżej wymienionego na giełdę (nie ma opocji że go nie będzie
) i rozwiązać sprawe "od ręki".
Uprawnienia umieszczania postów