Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Smithi

Gary
    Guest

Smithi

Posiadam Smithiego L10 (samiec) jaka mu kupić samice ?? i ile to bedzie ksoztować

Lord_Wlodek
    Guest

Re: Smithi

narazie zadna:P bo on bedzie najwczesniej dojzaly dopiero za 2 wylinki a samica tego gatunku jest dojzala dopiero ok 13-14 wylinki

morda
    Guest

Najlepiej dorosła...

przemek_lewy
    Guest

ale nie czekaj z kupnem samicy na ostatnia chwile, lepiej miec pod kontrola jej wylinki tzn znac ich terminy, zebys nie mial sytuacji ze kupisz na ostantia chwile samice, jak smiec bedzie juz dojzaly, dopuscisz, przy 3 podejsciu samica ci zabije samca i po 2 miesiacach przejdzie wylinke:/. najlepiej juz zacznij szukac takiej L12-13 dzieki temu kupisz dosc tanio. bo z dosw wiem ze jak sie kupuje na ostatnio chwile to sie zawsze przeplaca, a co to ceny to ciezko powiedziec bo obecnie sie strasznie wahaja:/,

popekjr
    Guest

JA BYM CI RACZEJ RADZIL KUPIC STARSZA NIZ L12 CZY L13, MLODE SAMICE DAJA MNIEJSZA GWARANCJE POWODSZENIA, TAK PRZYNAJMNIEJ CZYTALEM. ZE ICH JAJECZEK JEST MNIEJ A CZASAMI WOGOLE NIE MA. WYDAJE MI SIE ZE NAJLEPSZA BY BYLA 3-4 LETNIA. I OCZYWISCIE MOZESZ KUPOWAC JUZ TERAZ.

Uprawnienia umieszczania postów