Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: użytkownik kungunia_30;/

pepito
    Guest

użytkownik kungunia_30;/

Mniało być pięknie a jest do dupy poniewarz mniała być wymiana ja daje komurke siemens c60 a ona parke kameleonów.Wszystko układało się pieknie tylko jak doszło do wysyłki;/ ja wysłałem w tamten poniedziałek i dosatła telefon na wtorek była zadowolona i mniła wysłac kamki w czwartek pks wyszedł mój kolega bo nie ja mnałem je odebrac na pks i czekał jak ***** 45minut i ten autobus co mniał przywieźć je przyjechał lecz bez paczki.I od czwartu mam z nią 0 kontaktu.Nic nawet telefonu nie odbiera dzis dzwoniłem to odebrał ktoś(chba jej mąz)powiedział że jej teraz niema ale potem bedzie.tylko ze mniła być na gg a jej niema i niema :/
    Czy ona mnie nie wrobiła bo mi sie zdaje że nie bo mam jej adres telefon,nawet fotke jak trzyma lega co mam teraz zrobić??

Black Rider
    Guest

Re: użytkownik kungunia_30;/

Mysle ze raczej telefonu nie odzyskasz, troche za poźno pomyslałeś i może Cie to drogo kosztować. Proponuje zgłosić na policje.
    Takich ludzi trzeba tępić. A może ten uzytkownik mowi prawde, no coz czas pokaze, poczekaj jeszcze 3-4 dni.

murinus
    Guest

heheh ja mialem sie z nia wymieniec na lampropeltissa ale on mi sie nie spodobala wiec zrezygnowlaem wspolczuje sczeze

Lukas_d2005
    Guest

Może kingunia_30 ma problem podobnie jak Łysek,iż jak się okazało nie był on oszustem lecz...no...tego...gapą ;P
    Wiesz może jakiśwyjazd itp nie przecze ja też bym sie zdenerwowałjakby mnie tak zrobili,oczywiście jest ta możliwość że brak kontaku wynika z przyczyn zupełnie innych niż oszustwo.

Mani3eK
    Guest

Mnie oszukal maż kinguni mial mi regiusa przeslac za karabinek asg ja wyslalem pacze ale jego domnie neidoszla kontakt 0 zablokowal mnie na gg dzwonilem ale bez odbioru pisalem z innych nr gg ale odpisywal taty niema itp mysle ze trzeba albo to zbiorowo zglosic albo poprostu odwiedzic z kilkoma osobami !!

Mani3eK
    Guest

Wiesz co raczej nieodzyskamy tego co stracilismy wienc lepiej sobie dac z tym spokuj ja juz nawet neichcem pisac do neigo bo i tak wiem ze chocby niewiem co nieodzyskwam juz

pepito
    Guest

Ale moze we 2 cos zdziałamy wkońcu telefon mój to nie jakieś 10zł!!!!Mam kolege który mniał odebrac kamki w mieście o 90km oddalonym od tych chojniec(z tą ona jest) mówi że może ma jakieś tam znajomości to coś moze zdziała ale ja będę dalej dzwonił albo policja bezie pukać

Saurus
    Guest

A kingunia tak wyzywala Łyska od oszustow, potem go przepraszala... wyszlo na jaw, kto tu tak naprawde jest oszustem (2 przekrety tego typu to juz nie przypadek)...

Anast
    Guest

no włąśnie więc prosze o kkontakt wszystkich wrobionych przez nią i męża

Uprawnienia umieszczania postów