-
Łysek daj znac !!!
Witam.
Łysek, odezwi sie w koncu domnie !!!!!!!!!!
-
Re: Łysek daj znac !!!
Poczekaj jakies dwa do trzech miesiecy a moze Cie ten zaszczyt w dupe kopnie i sie odezwie? Do mnie sie laskawie zglosil po dwoch miesiacach...
Zycze cierpliwosci!
-
hehe, ja czekam od kwietnia ! PARANOJA
-
A do mnie już miesiąc paczka od łyska idzie
i jakoś dojść nie może.
-
-
Ophidia !
Było nie raz nie dwa,więc nie wiem po jaką cholerę zaczynasz nowe tematy,które w dziale giełda ne wnoszą absolutnie nic,a że łysek jest oszustem jest przekonanych większość ludzi na forum :///
Więc z łaski swojej nie zaśmiecaj forum prywatnymi komunikatami do jednej osoby,która i tak zapewne sięnie odezwie....
-
Tak lukas najlepiej nic nie robić a już broń boże nie pisać na forum i zbierać kasę na następnego robala z nadzieją że cię kolejny klient nie oszuka a skoro nie ma z debilem kontaktu innymi metodami to pwenie dlatego pisze na forum.
A tak poza tematem to oświeć mnie po co jest to forum skoro nie można na nim "prywatnych komunikatów"
Jak cię wątek nie interesuje to po prostu nie wchodzisz/nie odpisujesz i wszystko jest ok.
To tylko moje zdanie
-
A czy ktoś kupywał u Łyska zwierzęta ?
-
SławekS,bynajmniej nie chodzi mi o to żeby Łyskowi oszustwa uszły płazem :/ Ale takie tematy były już nie raz i nic one nie dały.Ja wam siędziwie jak by mnie tak ktoś robił w bombuko przez miecha czy dwa to bym w końcu coś z tym zrobił konkretniejszego. Z tymi ludźmi co jeszcze oszukał zgłosić to na policje czy gdzieś a nie robićna forum posty które i tak nic nie dają >=)
-
Przy takich kwotach policja ma to głęboko w "poważaniu".
Posty może i niewiele dają ale dzięki nim znajdzie się jeszcze kilku oszukanych a tak każdy by musiał sam kombinować (choć raczej niewiele wymyśli).
już gdzieś to pisałem ale powtórzę co niby mamy zrobić skoro policja to olewa (w sumie to im się nie dziwie), a jechać osobiście do złodzieja się po prostu nie opłaca
ale dzięki takim postom będzie miał coraz mniej klientów/ frajerów i to już jest jakiś plus.
Uprawnienia umieszczania postów