Witam sprawa jest taka jakis czas temu czlowiek o nicku fibus13 zrobil mi dosc duzy wstyd na forum i chcę się teraz odwdźęczyć. Sprawa polegała na tym że umowilismy sie gadu-gadu na pewną wymiane ja mu mialem dac irminie L3 i Psalmopheus cambridgei samice doroslą a on mi miał dać b.smithi L7-8 miala być samica i p.imperator tez miala byc samica. Następnie pojechałem z Kłodzka do Wałbrzycha aby przystąpić do zamiany. Chlopak obejrzał cały towar i widział za co sie zamienia. Po kilku dniaach ta mala samiczka smithi ktora byla maxymalnie L6 przeszla wylinke okazalo sie ze to samiec po czym goo sprzedalem w swietochlowicach i przemilczalem sprawe nie mowiąc fibusowi ze zostalem oszukany. Co do imperatora dostalem prawdopodobnie p.cavimanus na ten temat zdania byly podzielne a co do tego był samcem no ale ja nic dalej nie odzywalem sie do chlopaka na temat ze bylem niezadowolony z wymiany. Po pewnym czasie odezwal sie do mnie zaczął robić obrazliwe opisy na gg i powiedzial mi ze dostał dorosłego samca czego nie zobaczył na wymianie i co moim zdaniem było naprawde samicą mam nawwet fotki z wczesniejszej kopulacji pająkow wiec jak tylko pojde do qumpla zeby mi je zgrał to odrazu zamieszcze. Potem fibus zaczynał mnie straszyć że jak mu nie oddam kasy to przyjedzie z jakąś ekipą lub z rodzicami z początku na jego grozby nie reagowalem lecz z wiekiem czau robil mi zlą opinie wsrod terrarystow i zacząłem sie denerwowa wiec pierwszym moim krokiem bylo poproszenie jego o numer tel do rodzicow on mi go podal i ja chcąc wyjasnic sprawe zadzwonilem i co sie dowiedzialem po 2 rozmowie ze udaje głos swojej mamy z tego co sie dowiedzialem smiejąc sie powiedział że to jego siostra. Natomiast za 3 razem dodzwoniłem się do prawdziwej mamy i wyjaśniłem sprawe całkowicie....Widze ze jestem juz nie pierwzszym oszukanym przez tego chlopaka wystarczy chodz by nawet komentarze na allegro....Tutaj mozna zobaczyc co napisal o mnie fibus ....
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...209#reply_7247