Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Fibus13 to oszust...

frydrych1
    Guest

Re: Fibus13 to oszust...

w pelni popieram roberta.p prawda bylem na spodkaniu i podczas tranzakcji i co widzialem?? nic nie widzialem bo mnie to nie interesowalo jakiej plci mialy byc. juz tyle czasu minelo ze kazdy moze miec juz innego pajaka czy skorpiona wiec dla mnie temat jest zamkniety i nie powinno sie go wogole dawac na te forum. moim zdaniem wina jest OBUSTRONNA i dajcie sobie juz z tym spokoj a jak macie takie mocne argumety to idzcie na policje juz to widze jak by sie panowie policjanci smiali dla mnie tez to jest juz troche smieszne przeciez widzieliscie za co sie zamieniacie a to ze sie nie znacie to juz wasza wina...

Maniak
    Guest

Hmm...

Smithi o którym tu mowa był "wychowywany" od N2 przeze mnie. Sprawdzałem wszystkie wylinki i jestem na 80% przekonany że to była samica. O transakcji dowiedziałem się od Fibusa, niestety poinformował mnie iż cambri którego otrzymał ma haki. Nie wiem jaka samica może mieć haki i być zapłodniona ale cóż - pewnie się nie znam. Oczywiście jak poprzednik uważam że sprawa nie zostanie już wyjaśniona i ani ekipy z bejsbolami ani mama tu nie pomoże. W końcu z obitą buzią też ci pieniędzy nie zwróci. Zastanawiam się jedynie jak doszło do takiego błędu. W tej transakcji NIC się nie zgadza: płcie, gatunki - dobrze że wogóle żyły. Wiek nie gra tu absolutnie żadnej roli. Nawet jakby - to nabieranie nastolatka w taki badziewny sposób jest co najmniej naganne. Nie można powiedzieć że "widziały gały co brały" bo jakby Fibus wogóle się nie znał i nawet miał 40 lat to oszukiwać nie wolno.

Wszystko co napisałem powyżej jest moja subiektywną opinią.

wezyki
    Guest

ja propnuje zwolac komisje sejmowa w celu wyjasnienia kolejnej afery w naszym panstwie

Samael
    Guest

Nie no leze i kwicze .Robert nastepnym razem jak kupie swierszcze od Ciebie to je dokladnie przelicze i jak sie okaze ,ze jest za malo o jedna sztuke to dzwonie do Twojej mamy Tak to jest jak dzieci sie "bawia" w interesy

sb19
    Guest

Ale fibus chcial żebym sie skontaktowal z jego rodzicami wiec ja nie zaprzeczylem

robert.p.
    Guest

Moja mama czeka na telefon.
    Zawsze oszukuje na 2 swierszcze,bo karmie nimi swoją samice smithi po kopulacji-ma haczyki ale to nic,wiem ze to samica bo mi tak kolega powiedział
    Dlatego zawsze na te 2 oszukuje,wiec czekam az mama mnie opierniczy i powie zebym był grzeczny

fibus13
    Guest

ŻE CO???????????? HA HA HA "Ale fibus chcial żebym sie skontaktowal z jego rodzicami wiec ja nie zaprzeczylem" kłamstwo pokaz mi screen archiwum

sb19
    Guest

Mówiłeś mi żebym zadzwonił do twojej mamy wiec tak zrobilem

Samael
    Guest

Jak na dwa to nie tylko zadzwonie do Twojej mamy ,ale takze napisze na Ciebie na forum Gdzie kupiles taka samice z haczykami ?? Moze to wada genetyczna jak u mojej Poecilotheri z reszta nie wiem musze sie kolegi spytac czy to na pewno Poecilotheria

fibus13
    Guest

Pokaz mi screen archiwum bo mnie wkurzasz z tymi kłamstwami <lol2>

Uprawnienia umieszczania postów