Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Lysek cd

Mieszany widok

Samael
    Guest

Lysek cd

Odswiezam ten temat na prosbe mojego znajomego i ludzi z ktorym do tej pory pan Lysek sie nie rozliczyl - http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=7422&t=7422 i zebym wiecej nie slyszal ,ze bronimy oszustow i sie z nimi kumplujemy :]

wh6fxe
    Guest

Re: Lysek cd

juz przestancie z tym. pisanie nowych tematow nic nie da. nie widzicie ze lysek i tak na to nie reaguje?? po prostu kazdy oszukany musi sie z nim skontaktowac (nie wiem jak..... najlepiej tam pojechac) i poprosic o swoja kase bardz terra/karmowke czy co tam kupiliscie. albo niech jedna osoba da mu liste osob ktorych sprawa jeszcze nie zostala wyjasniona. moze poskutkuje i zwroci pieniadze badz rzeczy ktore jest winien.

djtommi
    Guest

albo do cholery zrobcie wkoncu ta liste idzicie na policje i zaltwcie sprawe i bedzie spokoj bo juz wkurzajace sie robia te tematy bo sami jestescie sobie winni ze nie reagujecie i dajecie sobie wmuwic ze sie z wami rozliczy.

Ophidia
    Guest

ludzie jak wam te posty przeszkadzaja to ich nie czytajcie ....... nie widze problemu, a tak wogule to troche zrozumienia dla nas !!!! Wy kasy nie straciliscie ......

wh6fxe
    Guest

rozumiem was....... ale ile razy mozna gadac o tym samym.:/

zgrzewa
    Guest

do usranej śmierci ich albo jego - jakby im nie zalezało to by nie gadali. wh6fxe nie upominał byś sie o swoje do oporu?

SpN
    Guest

przynajmniej na początku te posty dawały tyle że Łysek sam sie z tobą kontaktował.
    (możesz mi wierzyć,jest to uczucie jakbyś zobaczył ufo)
    teraz już chyba pomoże tylko wycieczka,ja sie na szczęście załapałem i mam swoją kase spowrotem.

wh6fxe
    Guest

no wlasnie.SpN ma racje.

SpN
    Guest

co ciekawe kiedys zrobilem maly eksperyment i napisalem z nowego numeru gg to normalnie mozna bylo rozmawiac,ale jak juz powiedzialem w jakiej sprawie to znowu cisza była:P
    Naprawde trudno mi zrozumieć do czego Łysek dąży niby oddaje tą kase,ale znowu bierze nowe zlecenia i znowu sie nie odzywa..bez sensu

Samael
    Guest

Watek jest dla ludzi,ktorzy nie odzyskali kasy i CI ktorzy nie maja z ta sparwa nic wspolnego niech sie nie wypowiadaja i omijaja ten watek szerokim lukiem,a swoje komentarze prosze zostawic dla siebie !!! Forum jest dla wszystkich,a nie robione pod kazdego indywidualnie.Mnie osobiscie tez ta sprawa nie tyle irytuje co juz smieszy,ale nie mozna jej tak zostawic i prosze Was o wiecej wyrozumialosci dla poszkodowanych w tej sprawie...

Uprawnienia umieszczania postów