Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Lysek cd

sisiorek1
    Guest

Re: Lysek cd

Ja tez ujrzalem ufo pewnej ksiezycowej nocy po tym jak na forum nazwalem go zlodziejem i wielce oburzony odezwal sie i...nie uwierzycie ale zwrocil kase!

SławekS
    Guest

to masz szczęście bo reszta ludzi (ze mną włącznie) dalej czeka z nadzieją
    jak powiedział ktoś na forum:

>Ale koniec juz tematu Lyska... zreszta Lysek jest hurtownikiem i z etgto co mi >wiadomo sprzedaz detaliczna juz niebawem bedzie tlyko dopelnieniem,

więc po co się ma męczyć z "detalistami" i oddawać im kasę

Te oszustwa to był po prostu taki "ciepły gest" na pożegnanie.

wh6fxe
    Guest

Niedawno byla gielde terrarystyczno-zoologiczna gdzie lysek napewno byl trzeba bylo sobei tam wyjasnic kilka spraw albo zrobic liste osob oszukanych wczesniej i przyjsc z "kolegami niebieskimi" i po sprawie. A i jeszcze jedno jakbyscie nei zauwazyli to numer gg lyska i numer gg KGTZ to jest jedno i to samo..:]. Moze gadaliscie z Lyskiem nawet o tym nie wiedzac co oznacza ze napewno nigdzie nie wyjechal itp.
    To taa mala podpowiedz.

SławekS
    Guest

Tak z ciekawszych rzeczy to zgadza się też e-mail (oba wysłane z terrarium.com.pl listy wróciły z tym samym adresem zwrotnym), ale to pewnie przypadek

Co do jazdy bezpośrednio do Jeleniej Góry to nie każdy ma tyle czasu żeby gnić 30 godzin w pociągu i wydać na bilety więcej kasy niż ten złodziej jest mi winny.(Chyba zaczynam się powtarzać)

Niech ktoś zamieści linki do reszty postów z serii "oszustwa lyska " i zakończy ten wątek, bo to i tak nic nie zmieni.

Zaczęło mnie zastanawiać jedno, co w związku z tym zrobiono żeby taka sytuacja się nie powtórzyła ? (na allegro są, chociaż negatywy a powtórne zarejestrowanie się z tymi samymi danymi jest niemożliwe) ale to już temat na inny wątek.

Nook
    Guest

kgtz = lysek, widac metoda sisorka dziala - mozecie spróbować;]

Uprawnienia umieszczania postów