-
Re: BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZUKANY
Potwierdzam opinię poprzednika. Andrzej to człowiek godny zaufania. W tym przypadku ofiarą może być Booyaka, gdyż został niesłusznie osądzony.
-
tak zgadza sie chce go oszukac na 68zl, prawde mowiac nie interesuje mnie to czy odda dobrowolnie pieniadze czy nie... bo i tak odda. dla mnie to jest zajebiscie proste
-
Re: BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZU
Andrzej, oczywiście dostałeś trupy z powrotem?? (mam nadzieje, że ta cała "afera" ma racjonalne podłoże)
-
tak dostal, po 2 minutach jak otworzylem paczke juz byly spowrotem u niego w domu
beda pienaidze beda "trupy"
-
Właśnie,mógłbyś wysłać mi te trupy? Wtedy będe pewien sprawy.
Dobrowolnie oddam,a jesli nie doborwolnie to jak? Bo napisałeś że też oddam.
-
Jakoś nie wierze w nieuczciwość Boo_YaKi :/
-
Jedyną osobą, która zachowuje się tutaj nieuczciwie jest no13. Wiesz może co to jest zniesławienie? Nikt nie mówi, że kłamiesz, ale chyba można przyjąć, że w takim skwarze zwierzeta się ugotowały, co? Andrzej cię nie oszukał i jak tylko odeślesz mu martwe zwierzaki to ci odda pieniądze. Takie rzeczy mądre i kulturalne osoby załatwiają między sobą a nie rozgłaszają na forum publicznym.
-
no13 napisał(a):
> dla mnie to jest zajebiscie proste
No tak zachowujesz sie jak prostak,wiec jest proste :] Daj sobie chlopie juz siana z ta farsa,bo piszesz jakies farmazony.Jak widac Andrzej cieszy sie dobra opinia i Twoj smieszny post na pewno jej nie zszarga,ale jesli lubisz robic z siebie publicznie blazna to hulaj dusza...Kazdy powazny hodowca po przeczytaniu tego watku na pewno odpusci sobie intersy z toba - zafundowales sobie "niezla" rekalme,bo forpoczta ona dojdzie na pewno do wszystkich znajomych Andrzeja.Poza tym jak ktos juz zauwazyl dopusciles sie publicznego zniewazenia i oszczerstwa...Liczba 13 kolo twojego nicka to chyba twoje IQ lub wiek,bo kazdy kto ma 21 lat na pewno sie tak nie zachowuje,tylko zalatwia takie sprawy w sposob dojrzaly i meski,a to co ty tu uskuteczniasz jest na poziomie podstawowki i miesci sie w przediale klas 1-3.Jak odeslesz zwloki - Byku odda Ci kase i po sprawie,wiec nie widze sensu zebys tu robil niepotrzebie mlyn. Moim zdaniem ten topic nie powinien sie w ogole ukazac,ale jesli juz sie pokazal to swiadczy tylko o tobie i nie pisz,ze Booyak zachowuje sie niepowaznie,bo wszyscy widza jak jest na prawde...
-
jezeli ktos sadzi ze odesle mu te pajaki przed zwrotem pieniedzy jest w bledzie, znowu mam mu "zaufac" raczej nie, dowiedzialem sie ze jestem niekompetentny bo pewnie to moja wina ze musialem czekac na paczke 2 tygodnie, wierzycie czy nie, gdyby byla wyslana od razu do mnie i tez by nie przezyly byla by inna historia, ale nie moge miec pewnosci czy one padly dlatego ze wyslal na inny adres przez pomylke bo to moglo sie zdarzyc kazdemu czy jak wyslal do mnie - bo go NIE ZNAM
myslicie ze jestem jakims debilem i chce wszystkich oszukiwac, kilkanascie razy sprzedawlaem i kupowalem cos na tym forum i jeszcze nikt nie mial jakis pretensji ze go oszukalem i nie dziwie sie ze przyznajecie racje booyace bo go znacie, mnie nie, od algernona kupowalem kilka terra odbieralem zawsze osobiscie i jakos on byl zadowolony i ja tez, wiec nie wiem...
-
No to ja tez poprawie opinie booyace, brałem od niego i wysyłał mi żabe rogatą, wpłaciłem mu pieniądze, zaufałem i nie było żadnych problemów, sądze że to była wpadka, którą Andrzej z pewnością poprawi.
no13 podstawą reklamacji jest dowód ! Więc żeby Andrzej mógł zareklamowac produkty musi widzieć co ma zareklamować i na jakiej podstawie (FOTKI LUB MARTWE PAJĄKI)
Uprawnienia umieszczania postów