-
BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZUKANY
Dwa tygodnie temu kupilem z ogloszenia http://terrarium.com.pl/forum/read.p...051#reply_3051
latrodectus hesperus od osoby iguana_12, a od jego podobno najlepszego kumpla wzialem jeszcze gigasa l3 i kedziora l4/5
jako ze sprzedawny (iguana_12) zalezalo na czasie ze wyjezdza zaporponowal wysyklke zapobraniem, ja nie mialem nic przeciwko wplacie na konto, mial wyslac od razu poniedzieli w poniedzialek, w srode mial wyjezdzac, niechcialo mu sie isc na poczte czy nie mial czasu dal wiec koeldze (BooYaka) aby wyslal paczke w srode, mysle sobie, dobra wysle priorytetem w srode, czwartek piatek paczka powinna byc, wiec czekam, czekam, paczki nie bylo, mialem mala nadzieje ze dostane je w sobote wkoncu priorytety sa tez dostarczane w soboty - nie dostalem, na poczatku tego tygodnia dostaje wiadomosc od BooYaki ze pomylil sie, dostal zwrot i wyslal paczke od innego kolegi ktory byl akurat na wakacjach, dostal ten zwrot, mialem obawy przez te wszystkie dni czekania czy pajaczki zyja, wiec PYTAM BooYaki czy z pajakami wszystko jest ok, czy zyja itp, ODPISAL ZE OCZYWISCIE ZYJA.. dzsiaij dostaje paczke, w zasadzie odebral ja moj brat bo ja w pracy, od poludnia juz chodzilem szczesliwy, wracam do domu po 16 otwieram paczke (brat jej nie ruszal wogole) otwieram pudelka po kliszy i co widze?
sucha jak skurwysyn:
- czarna wdowa
- gigas
- kedzior
i to nie wyglada ze padly w ciagu 1 dnia wysylki, bo kedzior i gigas sa tak suche ze wygladaja wrecz jak same WYLINKI ! (mimo ze nimi nie sa) - jestem przekonany na 100% ze pajaki juz byly martwe jak dostal ZWROT
jestem tak wnerwiony ze masz ochote zaraz cos roz....... tak to jest ZAUFAC czlowiekowi, juz nigdy wiecej nic nie kupie przez internet ! nie sadzilem ze ludzie majacy po 17 lat jak oni potrafia byc tak zaklamani i obludni
ps. dodam ze jak iguana_12 wrocil z wakacji i pytalem sie go na gg co z paczka i pajakami, to napisal ze "to nie jego sprawa bo to nie on wysylal", no ja pier....
nie popuszcze, juz nie raz bylem zrobiony na lewo w allegro i za kazdym razem odzyskalem co mi sie nalezy
niech to bedzie przestroga,
... a tak sie cieszylem, teraz jest zal i smutek
szkoda ze nie mam cyfraka bo bymz robil zdjecie jak one wygladaja
Uprawnienia umieszczania postów