-
Re: BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZU
Jak narazie widze to wiecej decydujecie wy za niego niz on sam. Co do wysylki pajakow - nie, zdjecia nie widze przeszkod, jak pozycze aparat to wieczorem wrzuce.
co do stwierdzenia "podstawą reklamacji jest dowód" to moglbzm napisac a gdzie jest jakies zaswiadczenie na kedziora...
-
NIe mówiłeś że cchesz zaświadczenie,jak chcesz to ci je dam,tzn teraz już nie bo masz martwego kedziora podobno.Czekam na zdjęcia.
-
-
Re: zdjecia
mi to wyglada na wylinki ale ok nie moja sprawa.
-
O prosze, fajnie, że się odezwałeś, bo widzisz, ja dziwnym trafem kasy za te terra nie dostałem. A co do odsyłania trupów, to jest to normalna procedura
-
Re:
Nie wiem czego się spodziewałeś, po wysyłce w 30C upale
Przecież to jest na 100%pewne, że pająk uschnie.
-
no juz minok nie przesadzaj
pozatym ogolnie temat przykry sie robi bo robia wjazd na ambicje no13. Poza no13 i booyaka nikt tak na prawde nie zna calej prawdy, wiec proponuje zamknac temat i otworzyc go jak juz sie wsio wyjasni
-
Jak nie przesadzaj:P 30 stopni przez pare godzin słaba wętylacja bo paczka jeszcze dodatkowe stopnie za to, że jest czymś owinięte. To praktycznie musi się wysuszyć:P
-
Re: BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZUKANY
Shinigami ma 100% racje.Btw.Taka sugestia nie związana z tą sprawą-jesli zamawia sie pajaka w taki upal to trzeba sie liczyc ze dojdzie wiór.
-
Re: BooYaka i jego kolega iguana_12 -czyli jak ZOSTALEM OSZUKANY
hm....
no13 gościu jesteś naprawde dobry 
nie chcesz wysłać trupów?? nie dostaniesz kasy .... proste ...
co ty masz do stracenia?? człowieku!!! BoYakaa ma tutaj dobrą opinię i ma więcej do stracenia ,chociaż nie wiem czy uda ci się mu zaszkodzić.Nie robiłem interesów ani z jednym ani z drógim ,ale dobiłeś mnie tym ,że nie chcesz wysłać mu nieżywych pająków. Pozatym pomyślcie ,mogła być taka sytuacja jak ze mną kiedy miałem 9lat.
Opowiem streszczenie :
Chciałem kupić swoją pierwszą modliszkę natychmiast chciałem ją miec ,ale sprzedawca mi mówił ,że jest za zimno i nie wyśle ,a ja tak mu trułem dupe ,że wysłał.Modliszka doszła nieżywa
Mogło być podobnie w przypadku no13
zresztą nie mieszam sie
ale powiem tylko ,że dobija mnie to ,że nie chcesz wysłać mu tych trupów i wziąść swoich 68zł.Przecież do niego nie pojedziesz po tą kase bo podróż cię wyniesie więcej niż odzyskasz. To może niech on ci wyślę te kase za pobraniem??(joooooke)
pójdziesz na poczte ,zapłacisz 11zł za odebranie+jemu za zapakowanie i bedziesz miał swoją kase ,albo zapłacisz facetce w okienku zdechłymi pająkami!!!
Pprzemyśł co ci mówią inni bo warto ;P
Uprawnienia umieszczania postów