Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Łysek odezwij się

konradkers
    Guest

Łysek odezwij się

cześć ten post jest do Łyska poniewarz chcę u niego kupić 500 świerszczy domowych a nie mogę złapać z nim żadnego kontaktu. Odezwij się na gg 2688853 lub telefonicznie sms 503970086

Ophidia
    Guest

Re: Łysek odezwij się

kolego, nie wpłacaj temu oszustowie żadnej kasy !!! (poczytaj na forum co to za czlowiek)

sisiorek1
    Guest

Trzymaj sie od Lyska jak najdalej! Poczytaj o nim posty! To jest sprzedawca z ktorym nikt juz nie powinien robic interesow! Traktuj brak kontaktu z nim jako dar niebios.

Pozdrawiam!

fibus13
    Guest

Przestań p***** ! Wszedzie gdzie jest post o Łysku zawsze sie udzielasz.Oddal kase? To siedź cicho.

konradkers
    Guest

ale ja już u niego kupywałem świerszcze i wszystko poszło ok. a jak jestescie tacy to powiedzcie mi od kogo moge kupić 500 świerszczy domowych 10 gr szt

fibus13
    Guest

robert.p - moze nie po 10gr ale zawsze pewne.pozdro

sisiorek1
    Guest

Hmm...Mamy kolejnego kumpla oszusta.

Moze i oddal kase ale z wielka laska i po ponad dwoch miesiacach blagan. I nigdy nie bede mial zamiaru mu popuscic koles czy Ci sie to podoba czy nie. Jesli Lysek dalej bedzie mial czelnosc prowadzic interesy na tym forum kazdy jego post bedzie opatrzony moim komentarzem i pewnie nie tylko moim bo i wielu innych orznal.
    Zwykla ludzka uczciwosc nakazuje mi ostrzegac innych.
    A co Ciebie to tak w oczy kole fibusiku?

SpN
    Guest

"Oddal kase? To siedź cicho"
    fibus to może chcesz kupić odemnie terrarium?
    wezme od ciebie kase przez 2 miesiace co jakis czas dam ci wiadomosc ze terrarium juz w drodze zebys sobie porobil troche nadzieji,po czym ODDAM KASE wiec nawet nie próbuj mieć do mnie jakiś pretensji!!

kynio8
    Guest

no wlasnie jaterz bym chcialbym z tobą pochandlować daj znać kynio8@o2.pl

fibus13
    Guest

To czemu nie pojechaliscie na gielde zeby sie z nim spotkać? nie fibusik tylko fibus13... zebym ja twojego nicka nie przekrecil...

Uprawnienia umieszczania postów